Undgå at betale for meget hos bedemanden i Hjørring

Du vil finde store prisudsving blandt forskellige begravelsesforretninger rundt omkring i landet. Prisen kan variere med op til 7.000 kr., så du gør klogt i at undersøge markedet lidt, før du lægger dig fast på en bedemand. Dette kan Begravelsesguiden hjæpe dig med og vi rådgivere yderligere i henhold til valg af kister eller urner, blomster og samler, såfremt du har brug for det.

Se DR’s korte klip om Begravelsesguidens stifter Afspil

Hver uge tester vi landets bedemænd på pris og kvalitet. Du kan altid ringe til os på 71 71 11 00, så du ikke vælger en forkert bedemand.

Begravelsesguiden anbefaler selvfølgelig kun de bedemænd der lever op til statistiske pris- og kvalitetskrav, og som vi samarbejder med.

Hvordan afgør du, hvilken bedemand der er den rette?

Når du skal vælge en bedemand til det sidste farvel med afdøde, er der adskillige faktorer, du bør have in mente. Det rigtige valg for dig kommer blandt andet an på din økonomi og dine konkrete ønsker.

Hvis du ikke har erfaring med at finde en bedemand, kan det være et ugennemskueligt marked, hvor det er nemmest bare at sammenligne udbuddet på prisen. Det er dog anbefalelsesværdigt at medtænke andre kriterier også såsom bedemandens ry. Det er en ubehagelig oplevelse at ende med en bedemand, som ikke lever op til ens forventninger, og når man indser dette, er det oftest for sent.

Begravelsesguiden anbefaler dig yderligere, at du er åben over for at finde en bedemand i en naboby, da det øger din chance for at finde en bedemand, hvis pris og kvalitet går hånd i hånd. Vi har sammen med mere end 5.000 pårørende anmeldt bedemænd i hele Danmark inden for bedømmelseskriterierne pris, venlighed og kompetencer, så vi ved, hvad vi snakker om.

Inden du vælger en bedemand i Hjørring, så ring os endelig op, og få en snak, så du ikke ender med den forkerte bedemand.

Fire gode råd

 1. Undgå at underskrive de forkerte papirer

  Hos bedemanden skal du underskrive en række papirer. Men hvis du underskriver de forkerte, risikerer du ikke at kunne komme ud af aftalen. Husk, at du altid hæfter personligt for omkostningerne.

 2. Undersøg mulighederne for tilskud

  Der findes mange former for tilskud, du kan få op til 26.646 kr. udbetalt. Ring og hør hvilke tilskud du har krav på.

 3. Tal med en erfaren ekspert og undgå dårlige oplevelser

  Mange pårørende brænder fingrene på dårlige bedemænd. Hos os får du gode råd og vejledning om begravelsen og valg af bedemand.

 4. Undgå prisfælder og spar op til 7.000 kr. på din bedemand

  Det er umuligt at gennemskue bedemændenes priser og mange ser billigere ud end de er. Ring og hør hvad en begravelse bør indeholde og koste.

 5. Bedemand Hjørring - Niels

  Vil du have flere råd?

  Ring og få anbefalet en bedemand

  71 71 11 00

Ring og få anbefalet en godkendt bedemand

Spinner

Se hvem der synes godt om os

Alzheimersforeningen Børn, unge & sorg Hjerneskadeforeningen Parkinsonforeningen Danmarks lungeforening