Blad Begravelsesguiden.dk

Undgå at betale for meget hos bedemanden i Hasselager

Når du undersøger bedemænds priser i Hasselager, kan du sagtens komme ud for, at én bedemand vil have 20.000 kr., mens en anden kan tilbyde dig nøjagtigt samme arbejde til blot 13.000 kr. Du skal med andre ord ikke blive overrasket, hvis du løber ind i en prisforskel på hele 7000 kr. i samme by. Det er derfor vigtigt, at du er godt orienteret inden du kontakter en bedemand – det kan hurtigt blive unødigt dyrt.

Der opstår typisk en række ekstra udgifter, når man arrangerer en komplet begravelse. Der skal normalt købes blomster, indrykkes dødsannonce, betales for gravsten og gravsted med videre, hvilket betyder, at prisen tit ender i et prisleje mellem 30.000 og 50.000 kr.
Vi anbefaler dig derfor at ringe til en af vores rådgivere, der kan anbefale en bedemand til dig – ganske gratis og uforpligtende naturligvis.

Din bedemand i Hasselager

En begravelse er ofte kompliceret at planlægge, da der er adskillige ting at tage stilling til, når man vil arrangere den bedst mulige afsked med afdøde. Som pårørende med begrænset erfaring på området, kan det hurtigt føles som en mere eller mindre umulig opgave at vurdere forskellige bedemænds kompetencer og tilbud. Det kan derfor være fristende blot at se på hvilken bedemand i Hasselager, der er billigst, men dette kan desværre føre til et utilfredsstillende samarbejde, hvis bedemanden ikke lever op til dine forventninger.

Derimod kan det være en fordel at holde udkig efter bedemænd udenfor Hasselager, da det vigtigste selvfølgelig er at få opfyldt dine særlige ønsker for begravelsen indenfor rammerne af din økonomiske situation.

Det kan være vanskeligt og tidskrævende at skulle vælge bedemand, så derfor er vi altid klar til at rådgive dig – med over 5.000 pårørende har vi vurderet landets bedemænd indenfor service, kompetencer og pris og er dermed klar til at hjælpe dig med at finde den bedst mulige.

  Fire gode råd

  Undgå at underskrive de forkerte papirer

  Hos bedemanden skal du underskrive en række papirer. Men hvis du underskriver de forkerte, risikerer du ikke at kunne komme ud af aftalen. Husk, at du altid hæfter personligt for omkostningerne.

  Undersøg mulighederne for tilskud

  Der findes mange former for tilskud, du kan få op til 26.646 kr. udbetalt. Ring og hør hvilke tilskud du har krav på.

  Tal med en erfaren ekspert og undgå dårlige oplevelser

  Mange pårørende brænder fingrene på dårlige bedemænd. Hos os får du gode råd og vejledning om begravelsen og valg af bedemand.

  Undgå prisfælder og spar op til 7.000 kr. på din bedemand

  Det er umuligt at gennemskue bedemændenes priser og mange ser billigere ud end de er. Ring og hør hvad en begravelse bør indeholde og koste.

  Vil du have flere råd?

  Ring og få anbefalet en bedemand

Find din by
Bedemand Hasselager - Niels Kristian

Ring til os og få
anbefalet en bedemand

71 71 11 00


Vi åbner kl. 8.00

Truspilot

Fremragende

Trustpilot logo

Se hvem der synes godt om os

Alzheimersforeningen Børn, unge & sorg Hjerneskadeforeningen Parkinsonforeningen Danmarks lungeforening