Undgå at betale for meget hos bedemanden i Hammelev

Du skal være opmærksom på, at bedemænds priser i Hammelev kan variere ganske meget. Prisforskellen kan være helt op til 7000 kr. og kan dermed betyde, at én bedemand opkræver dig for 20.000 kr., mens en anden kun vil forlange 13.000 kr. for præcist samme arbejde.

Du skal samtidig huske på de udgifter, der kommer ud over selve begravelsen – det være sig udgifter til eksempelvis blomster, gravsten, gravplads, indrykning af dødsannonce med videre. Dette betyder, at en komplet begravelse hurtigt kan ende et sted mellem 30.000 og 50.000 kr. Afsked med afdøde kan snildt blive unødigt dyr, hvis du ikke er opmærksom – derfor opfordrer vi dig til at ringe til en af vores kompetente rådgivere, så vi kan hjælpe med at finde den helt rette bedemand til dig.

Se DR’s korte klip om Begravelsesguidens stifter Afspil

Hver uge tester vi landets bedemænd på pris og kvalitet. Du kan altid ringe til os på 71 71 11 00, så du ikke vælger en forkert bedemand.

Begravelsesguiden anbefaler selvfølgelig kun de bedemænd der lever op til statistiske pris- og kvalitetskrav, og som vi samarbejder med.

Hvilken bedemand i Hammelev og omegn skal du vælge?

At skulle planlægge den bedst mulige afsked med afdøde kan føles som en uoverskuelig opgave og der er mange ting at tage stilling til. Hvilken bedemand du skal vælge, kommer naturligvis an på dine særlige ønsker samt din økonomiske situation, så begravelsen bliver indenfor dine rammer.

Da mange pårørende ikke har erfaring med at vælge bedemænd, kan de risikere at vælge en, der ikke lever op til deres forventninger, hvilket oftest først opdages, når det er for sent. Vi anbefaler dig derfor at undersøge bedemænd udenfor Hammelev, da dette kan medføre en række både økonomiske og samarbejdsmæssige fordele for dig.

Det kan være svært at bedømme bedemændenes kvaliteter og kompetencer, og derfor har Begravelsesguiden med over 5.000 pårørende vurderet landets bedemænd på eksempelvis venlighed og pris, så vi kan finde den bedst mulige bedemand i Hammelev og omegn til dig.

Fire gode råd

 1. Undgå at underskrive de forkerte papirer

  Hos bedemanden skal du underskrive en række papirer. Men hvis du underskriver de forkerte, risikerer du ikke at kunne komme ud af aftalen. Husk, at du altid hæfter personligt for omkostningerne.

 2. Undersøg mulighederne for tilskud

  Der findes mange former for tilskud, du kan få op til 26.646 kr. udbetalt. Ring og hør hvilke tilskud du har krav på.

 3. Tal med en erfaren ekspert og undgå dårlige oplevelser

  Mange pårørende brænder fingrene på dårlige bedemænd. Hos os får du gode råd og vejledning om begravelsen og valg af bedemand.

 4. Undgå prisfælder og spar op til 7.000 kr. på din bedemand

  Det er umuligt at gennemskue bedemændenes priser og mange ser billigere ud end de er. Ring og hør hvad en begravelse bør indeholde og koste.

 5. Bedemand Hammelev - Niels

  Vil du have flere råd?

  Ring og få anbefalet en bedemand

  71 71 11 00

Ring og få anbefalet en godkendt bedemand

Spinner

Se hvem der synes godt om os

Alzheimersforeningen Børn, unge & sorg Hjerneskadeforeningen Parkinsonforeningen Danmarks lungeforening