Undgå at betale for meget hos bedemanden i Halsnæs Kommune

Du kan sagtens komme ud for, at én bedemand kan klare jobbet for 13.000 kr., mens en anden kan finde på at forlange 20.000 kr. for samme ydelser. Dermed er en prisforskel på 7000 kr. ikke urealistisk, hvorfor du skal være godt orienteret inden du kontakter en bedemand i Halsnæs Kommune.

Dette omtalte beløb dækker udelukkende udgifterne til bedemanden, men ved en komplet begravelse opstår der tit ekstra omkostninger ved indkøb af gravsted, gravsten, blomster og indrykning af dødsannonce. Samlet vil det endelige beløb typisk ende i et prisleje mellem 30.000 og 50.000 kr. Du kan hurtigt komme til at betale mere end højst nødvendigt, hvorfor vi anbefaler dig at ringe til en af vores kompetente rådgivere til en gratis og uforpligtende snak om lige netop dine behov.

Se DR’s korte klip om Begravelsesguidens stifter Afspil

Hver uge tester vi landets bedemænd på pris og kvalitet. Du kan altid ringe til os på 71 71 11 00, så du ikke vælger en forkert bedemand.

Begravelsesguiden anbefaler selvfølgelig kun de bedemænd der lever op til statistiske pris- og kvalitetskrav, og som vi samarbejder med.

Din bedemand i Halsnæs Kommune

Mange mennesker har ikke erfaring med at arrangere en begravelse og det kan være en svær opgave i sig selv. Din økonomiske situation og konkrete ønsker for begravelsen er naturligvis vigtige overvejelser at have med i planlægningen.

Mange pårørende ender desværre blot med at indsamle og sammenligne priserne på de lokale bedemænd, hvorefter valget ofte falder på den billigste, men der kan være stor forskel på bedemænd selv på lokalt plan. Dette kan føre til et utilfredsstillende samarbejde, der ikke lever op til dine forventninger, hvilket selvfølgelig er ærgerligt – særligt når det let kan undgås.

Det kan imidlertid være en god idé at undersøge bedemænd udenbys, da det vigtigste naturligvis er at finde den bedemand, der bedst kan opfylde dine behov.

Med mange bedemænd og forskellige tilbud kan det være uoverskueligt at beslutte sig. Derfor tilbyder vi dig gratis rådgivning, så valget bliver nemmere for dig. Begravelsesguiden har med over 5.000 pårørende bedømt landets bedemænd indenfor service, kompetencer og pris, for at sikre et samarbejde med den bedst mulige bedemand i Halsnæs Kommune.

Fire gode råd

 1. Undgå at underskrive de forkerte papirer

  Hos bedemanden skal du underskrive en række papirer. Men hvis du underskriver de forkerte, risikerer du ikke at kunne komme ud af aftalen. Husk, at du altid hæfter personligt for omkostningerne.

 2. Undersøg mulighederne for tilskud

  Der findes mange former for tilskud, du kan få op til 26.646 kr. udbetalt. Ring og hør hvilke tilskud du har krav på.

 3. Tal med en erfaren ekspert og undgå dårlige oplevelser

  Mange pårørende brænder fingrene på dårlige bedemænd. Hos os får du gode råd og vejledning om begravelsen og valg af bedemand.

 4. Undgå prisfælder og spar op til 7.000 kr. på din bedemand

  Det er umuligt at gennemskue bedemændenes priser og mange ser billigere ud end de er. Ring og hør hvad en begravelse bør indeholde og koste.

 5. Bedemand Halsnæs Kommune - Niels

  Vil du have flere råd?

  Ring og få anbefalet en bedemand

  71 71 11 00

Ring og få anbefalet en godkendt bedemand

Spinner

Se hvem der synes godt om os

Alzheimersforeningen Børn, unge & sorg Hjerneskadeforeningen Parkinsonforeningen Danmarks lungeforening