Undgå at betale for meget hos bedemanden i Hallund

Du kan opleve, at én bedemand kan klare jobbet for 13.000 kr., mens en anden vil forlange 20.000 kr. for samme ydelser. Med andre ord er en prisforskel på 7000 kr. ikke usandsynlig, hvorfor du skal være godt orienteret inden du kontakter en bedemand i Hallund.

Dette omtalte beløb dækker kun udgifterne til bedemanden, men ved en komplet begravelse opstår der typisk ekstra omkostninger i form af gravsted, gravsten, blomster og indrykning af dødsannonce. Samlet vil det endelige beløb oftest ende et sted mellem 30.000 og 50.000 kr. Du kan altså hurtigt komme til at betale mere end højst nødvendigt, hvorfor vi anbefaler dig at ringe til en af vores dygtige rådgivere til en gratis og uforpligtende snak om dine behov.

Se DR’s korte klip om Begravelsesguidens stifter Afspil

Hver uge tester vi landets bedemænd på pris og kvalitet. Du kan altid ringe til os på 71 71 11 00, så du ikke vælger en forkert bedemand.

Begravelsesguiden anbefaler selvfølgelig kun de bedemænd der lever op til statistiske pris- og kvalitetskrav, og som vi samarbejder med.

Din bedemand i Hallund

Mange mennesker har ikke den store erfaring med at planlægge en begravelse og det kan være en svær opgave i sig selv. Din økonomiske situation og særlige ønsker for begravelsen er naturligvis vigtige overvejelser at have med i planlægningen.

Mange pårørende ender desværre blot med at sammenligne priserne på de lokale bedemænd, hvorefter valget falder på den billigste, men der kan være stor forskel på bedemænd selv på lokalt plan. Dette kan desværre føre til et utilfredsstillende samarbejde, der ikke lever op til dine forventninger, hvilket selvfølgelig er ærgerligt.

Det kan imidlertid være en fordel at undersøge bedemænd udenbys, da det vigtigste naturligvis er at finde den bedemand, der bedst kan opfylde dine behov.

Med mange bedemænd og forskellige priser og tilbud kan det virke uoverskueligt at beslutte sig. Derfor tilbyder vi dig gratis rådgivning, så valget bliver nemmere for dig. Begravelsesguiden har med over 5.000 pårørende bedømt landets bedemænd ud fra kriterier som service, kompetencer og pris, for at sikre et samarbejde med den bedst mulige bedemand i Hallund.

Fire gode råd

 1. Undgå at underskrive de forkerte papirer

  Hos bedemanden skal du underskrive en række papirer. Men hvis du underskriver de forkerte, risikerer du ikke at kunne komme ud af aftalen. Husk, at du altid hæfter personligt for omkostningerne.

 2. Undersøg mulighederne for tilskud

  Der findes mange former for tilskud, du kan få op til 26.646 kr. udbetalt. Ring og hør hvilke tilskud du har krav på.

 3. Tal med en erfaren ekspert og undgå dårlige oplevelser

  Mange pårørende brænder fingrene på dårlige bedemænd. Hos os får du gode råd og vejledning om begravelsen og valg af bedemand.

 4. Undgå prisfælder og spar op til 7.000 kr. på din bedemand

  Det er umuligt at gennemskue bedemændenes priser og mange ser billigere ud end de er. Ring og hør hvad en begravelse bør indeholde og koste.

 5. Bedemand Hallund - Niels

  Vil du have flere råd?

  Ring og få anbefalet en bedemand

  71 71 11 00

Ring og få anbefalet en godkendt bedemand

Spinner

Se hvem der synes godt om os

Alzheimersforeningen Børn, unge & sorg Hjerneskadeforeningen Parkinsonforeningen Danmarks lungeforening