Undgå at betale for meget hos bedemanden i Haderslev

Der er store prisforskelle på bedemænd, selvom mange ikke er bevidste om det. Forskellen kan i nogle tilfælde ligge på så meget som 7.000 kr. Vi kan ikke opfordre nok til, at pårørende indhenter priser fra forskellige bedemænd, så du ikke pludseligt finder ud af, at du kunne have sparet flere tusinde kroner ved at have undersøgt markedet lidt grundigere. Står du over for at skulle finde en bedemand i Haderslev, så tag endelig en af vores rådgivere med på råd.

Se DR’s korte klip om Begravelsesguidens stifter Afspil

Hver uge tester vi landets bedemænd på pris og kvalitet. Du kan altid ringe til os på 71 71 11 00, så du ikke vælger en forkert bedemand.

Begravelsesguiden anbefaler selvfølgelig kun de bedemænd der lever op til statistiske pris- og kvalitetskrav, og som vi samarbejder med.

Hvordan bør du vælge mellem de mange bedemænd i Haderslev?

Der er flere forskellige faktorer, der er med til at bestemme, hvilken bedemand der vil være den mest hensigtsmæssige i lige din situation. Blandt andet influerer din økonomi og dine specielle ønsker på valget.

Selvom prisen af mange vægtes højt, når de skal vælge en bedemand, så er det en god idé lige at finde ud af, hvilket ry en given bedemand har, inden man beslutter at hyre ham. Hvis bedemanden ender med at levere en skuffende service, opdager man det først, når skaden allerede er sket, og så er der ikke meget at gøre ved det til stor ærgrelse.

En andet godt råd, vi kan give, er, at du ikke udelukker muligheden for at bruge en udenbys-bedemand. Sommertider vil en bedemand fra en nærliggende by både kunne tilbyde dig en bedre pris og en bedre service end dine lokale bedemænd. Det virker formentligt som en uoverskuelig opgave for dig at skulle til at indsamle priser fra nær og fjern, ligesom du højst sandsynligt ikke har nogen idé om, hvilket ry de forskellige bedemænd har.

Begravelsesguiden tilbyder af den grund gratis vejledning, når du skal finde en bedemand i eller nær Haderslev. Vi har sammen med mere end 5.000 pårørende bedømt bedemænd landet over på venlighed, kompetencer og pris, og vi kan derfor give dig gode anbefalinger med på vejen. Er du det mindste i tvivl om, hvilken bedemand du skal vælge, så ring og få en samtale med os.

Fire gode råd

 1. Undgå at underskrive de forkerte papirer

  Hos bedemanden skal du underskrive en række papirer. Men hvis du underskriver de forkerte, risikerer du ikke at kunne komme ud af aftalen. Husk, at du altid hæfter personligt for omkostningerne.

 2. Undersøg mulighederne for tilskud

  Der findes mange former for tilskud, du kan få op til 26.646 kr. udbetalt. Ring og hør hvilke tilskud du har krav på.

 3. Tal med en erfaren ekspert og undgå dårlige oplevelser

  Mange pårørende brænder fingrene på dårlige bedemænd. Hos os får du gode råd og vejledning om begravelsen og valg af bedemand.

 4. Undgå prisfælder og spar op til 7.000 kr. på din bedemand

  Det er umuligt at gennemskue bedemændenes priser og mange ser billigere ud end de er. Ring og hør hvad en begravelse bør indeholde og koste.

 5. Bedemand Haderslev - Niels

  Vil du have flere råd?

  Ring og få anbefalet en bedemand

  71 71 11 00

Ring og få anbefalet en godkendt bedemand

Spinner

Se hvem der synes godt om os

Alzheimersforeningen Børn, unge & sorg Hjerneskadeforeningen Parkinsonforeningen Danmarks lungeforening