Undgå at betale for meget hos bedemanden i Guderup

Priserne på bedemænd i Guderup kan være vidt forskellige og prisforskellen kan være helt op til 7000 kr. Det kan med andre ord betyde, at du hos én bedemand skal betale 20.000 kr., mens en anden kan gøre det samme arbejde for 13.000 kr.

Udgifter til blomster, gravsten, gravplads, dødsannonce med videre, må du ikke glemme at tage højde for. Med disse ekstra udgifter kan en komplet begravelse hurtigt ende med at koste mellem 30.000 og 50.000 kr. Afsked med afdøde er naturligvis vigtig, men kan også nemt blive unødigt dyr, hvis du ikke er opmærksom. Derfor anbefaler vi dig at kontakte en af vores rådgivere til en gratis og uforpligtende snak, så vi kan hjælpe med at finde den helt rigtige bedemand til dig.

Se DR’s korte klip om Begravelsesguidens stifter Afspil

Hver uge tester vi landets bedemænd på pris og kvalitet. Du kan altid ringe til os på 71 71 11 00, så du ikke vælger en forkert bedemand.

Begravelsesguiden anbefaler selvfølgelig kun de bedemænd der lever op til statistiske pris- og kvalitetskrav, og som vi samarbejder med.

Din bedemand i Guderup

Vi forstår, at det kan være en tidskrævende opgave at skulle sætte sig ind i diverse bedemænds forskellige tilbud og at dette ikke bliver lettere af, at de færreste pårørende har erfaring med at stå i en sådan situation.

Mange ender derfor desværre med blot at indsamle og sammenligne priserne på de lokale bedemænd og vælge den billigste. Dette kan desværre føre til, at man ganske uvidende vælger en bedemand med et dårligt ry, der ikke fungerer optimalt. Hvilken bedemand, der er bedst for dig, kommer naturligvis an på hvem der bedst kan opfylde dine konkrete ønsker for begravelsen indenfor rammerne af din økonomiske situation. Du skal samtidig vide, at bedemænd udenfor Guderup kan være værd at kigge nærmere på – disse kan nemlig både være billigere og bedre i din situation.

Når man står overfor mange valgmuligheder, kan det være svært at finde frem til den helt rigtige bedemand. I denne forbindelse er Begravelsesguiden klar til at rådgive dig så snart behovet opstår. Sammen med mere end 5.000 pårørende har vi vurderet bedemænd i hele landet indenfor service, pris og kompetencer, så vi kan hjælpe dig med at finde den rette.

Fire gode råd

 1. Undgå at underskrive de forkerte papirer

  Hos bedemanden skal du underskrive en række papirer. Men hvis du underskriver de forkerte, risikerer du ikke at kunne komme ud af aftalen. Husk, at du altid hæfter personligt for omkostningerne.

 2. Undersøg mulighederne for tilskud

  Der findes mange former for tilskud, du kan få op til 26.646 kr. udbetalt. Ring og hør hvilke tilskud du har krav på.

 3. Tal med en erfaren ekspert og undgå dårlige oplevelser

  Mange pårørende brænder fingrene på dårlige bedemænd. Hos os får du gode råd og vejledning om begravelsen og valg af bedemand.

 4. Undgå prisfælder og spar op til 7.000 kr. på din bedemand

  Det er umuligt at gennemskue bedemændenes priser og mange ser billigere ud end de er. Ring og hør hvad en begravelse bør indeholde og koste.

 5. Bedemand Guderup - Niels

  Vil du have flere råd?

  Ring og få anbefalet en bedemand

  71 71 11 00

Ring og få anbefalet en godkendt bedemand

Spinner

Se hvem der synes godt om os

Alzheimersforeningen Børn, unge & sorg Hjerneskadeforeningen Parkinsonforeningen Danmarks lungeforening