Blad Begravelsesguiden.dk

Undgå at betale for meget hos bedemanden i Grønnemose

Bedemænd kan have meget forskellige priser – hvad den ene kræver 20.000 kr. for, kan en anden måske tilbyde dig til 13.000 kr. og dette for nøjagtig samme arbejde. Med en prisforskel på helt op til 7000 kr. er det vigtigt, at du er godt orienteret, så begravelsen ikke bliver unødigt dyr.

Indkøb af blomster, gravsted, gravsten, indrykning af dødsannonce med videre, er udgifter, der kommer udover bedemanden. Du kan derfor forvente, at begravelsen ender i en totalpris mellem 30.000 og 50.000 kr. Vores rådgivere er klar til at besvare dine spørgsmål omkring valget af bedemand i Grønnemose og omegn – ganske gratis og uforpligtende naturligvis.

Din bedemand i Grønnemose

De fleste pårørende har ikke erfaring med at arrangere en begravelse og det kan være en svær opgave i sig selv, da der er adskillige ting at tage stilling til. Din økonomiske situation og konkrete ønsker for begravelsen, er naturligvis vigtige at have med i overvejelserne.

Det må dog frårådes blot at sammenligne priserne på bedemænd i Grønnemose og vælge den billigste, da dette kan føre til en skuffende oplevelse, der ikke kan gøres om. Derimod kan det anbefales at lede efter bedemænd udenbys, da det vigtigste selvfølgelig er at finde den bedemand, der kan opfylde dine behov bedst muligt.

Jo flere valgmuligheder der er, jo mere uoverskueligt kan det dog virke at beslutte sig, hvorfor Begravelsesguiden tilbyder dig gratis rådgivning. Med over 5.000 pårørende har vi bedømt bedemænd over hele landet ud fra kriterier som service, kompetencer og pris, for at sikre dig det mest optimale samarbejde med den bedst mulige.

  Fire gode råd

  Undgå at underskrive de forkerte papirer

  Hos bedemanden skal du underskrive en række papirer. Men hvis du underskriver de forkerte, risikerer du ikke at kunne komme ud af aftalen. Husk, at du altid hæfter personligt for omkostningerne.

  Undersøg mulighederne for tilskud

  Der findes mange former for tilskud, du kan få op til 26.646 kr. udbetalt. Ring og hør hvilke tilskud du har krav på.

  Tal med en erfaren ekspert og undgå dårlige oplevelser

  Mange pårørende brænder fingrene på dårlige bedemænd. Hos os får du gode råd og vejledning om begravelsen og valg af bedemand.

  Undgå prisfælder og spar op til 7.000 kr. på din bedemand

  Det er umuligt at gennemskue bedemændenes priser og mange ser billigere ud end de er. Ring og hør hvad en begravelse bør indeholde og koste.

  Vil du have flere råd?

  Ring og få anbefalet en bedemand

Find din by
Bedemand Grønnemose - Niels Kristian

Ring til os og få
anbefalet en bedemand

71 71 11 00


Vi åbner kl. 8.00

Truspilot

Fremragende

Trustpilot logo

Se hvem der synes godt om os

Alzheimersforeningen Børn, unge & sorg Hjerneskadeforeningen Parkinsonforeningen Danmarks lungeforening