Undgå at betale for meget hos bedemanden i Grimstrup

Der kan være store prisforskelle på bedemændene i Grimstrup – det viser sig nemlig, at en begravelse hos den ene bedemand kan koste 13.000 kr., mens den hos en anden kan koste 20.000 kr. Med en prisforskel på helt op til 7000 kr., er det vigtigt, at du er godt orienteret inden du vælger en bedemand, der kan vise sig at være unødigt dyr.

Du skal derudover huske, at der sandsynligvis opstår nogle ekstra udgifter ved siden af bedemanden - dette til eksempelvis blomster, gravsten, gravsted og dødsannonce, hvilket betyder at en komplet begravelse kan komme til at koste mellem 30.000 og 50.000 kr. Vi anbefaler dig at ringe til en af vores kompetente rådgivere, der sidder klar til at hjælpe dig og besvare dine spørgsmål, så valget bliver lettere.

Se DR’s korte klip om Begravelsesguidens stifter Afspil

Hver uge tester vi landets bedemænd på pris og kvalitet. Du kan altid ringe til os på 71 71 11 00, så du ikke vælger en forkert bedemand.

Begravelsesguiden anbefaler selvfølgelig kun de bedemænd der lever op til statistiske pris- og kvalitetskrav, og som vi samarbejder med.

Din bedemand i Grimstrup

Når man skal arrangere en begravelse er der en lang række ting at tage højde for og vi forstår naturligvis, at det kan være mere eller mindre kompliceret. Netop derfor er den helt rigtige bedemand af stor betydning. Valget af bedemand påvirkes naturligvis af dine konkrete ønsker for begravelsen samt din økonomiske situation.

Du skal desuden være opmærksom på, at der kan være en god idé at undersøge bedemænd udenfor Grimstrup, da det vigtigste er, at dine ønsker bliver opfyldt bedst muligt. Samtidigt kan bedemændene udenbys være både billigere og bedre for dig. Det kan dermed ikke anbefales blot at sammenligne priserne på de lokale bedemænd og vælge den billigste – desværre er ikke alle bedemænd lige kompetente og et utilfredsstillende resultat kan ikke gøres om.

Der findes et hav af muligheder, tilbud og løsninger, når du skal vælge bedemand og i denne forbindelse kan Begravelsesguiden være kompasset, der leder dig i den rigtige retning. Vi har med mere end 5.000 pårørende vurderet landets bedemænd indenfor kompetencer, pris og service, så vi kan hjælpe dig med at finde den mest optimale.

Fire gode råd

 1. Undgå at underskrive de forkerte papirer

  Hos bedemanden skal du underskrive en række papirer. Men hvis du underskriver de forkerte, risikerer du ikke at kunne komme ud af aftalen. Husk, at du altid hæfter personligt for omkostningerne.

 2. Undersøg mulighederne for tilskud

  Der findes mange former for tilskud, du kan få op til 26.646 kr. udbetalt. Ring og hør hvilke tilskud du har krav på.

 3. Tal med en erfaren ekspert og undgå dårlige oplevelser

  Mange pårørende brænder fingrene på dårlige bedemænd. Hos os får du gode råd og vejledning om begravelsen og valg af bedemand.

 4. Undgå prisfælder og spar op til 7.000 kr. på din bedemand

  Det er umuligt at gennemskue bedemændenes priser og mange ser billigere ud end de er. Ring og hør hvad en begravelse bør indeholde og koste.

 5. Bedemand Grimstrup - Niels

  Vil du have flere råd?

  Ring og få anbefalet en bedemand

  71 71 11 00

Ring og få anbefalet en godkendt bedemand

Spinner

Se hvem der synes godt om os

Alzheimersforeningen Børn, unge & sorg Hjerneskadeforeningen Parkinsonforeningen Danmarks lungeforening