Undgå at betale for meget hos bedemanden i Greve Strand

Du skal desuden være opmærksom på, at bedemænds priser kan være meget forskellige. Begravelsesguidens erfaringer viser, at prisforskellen kan være helt op til 7000 kr. i samme by. Det kan dermed betyde, at én bedemand i Greve Strand kan kræve 20.000 kr., mens en anden måske kun vil have 13.000 kr. til trods for, at de tilbyder præcis samme ydelser.

Herudover kommer der nogle ekstra udgifter du ikke må glemme – dette være sig til blomster, gravsten, gravplads, indrykning af dødsannonce med videre, hvilket betyder, at prisen for en begravelse hurtigt kan ende mellem 30.000 og 50.000 kr. Derfor anbefaler vi dig at ringe til en af vores rådgivere, så vi kan hjælpe med at finde den rette bedemand til din situation.

Se DR’s korte klip om Begravelsesguidens stifter Afspil

Hver uge tester vi landets bedemænd på pris og kvalitet. Du kan altid ringe til os på 71 71 11 00, så du ikke vælger en forkert bedemand.

Begravelsesguiden anbefaler selvfølgelig kun de bedemænd der lever op til statistiske pris- og kvalitetskrav, og som vi samarbejder med.

Din bedemand i Greve Strand

At skulle arrangere en begravelse og vurdere hvilken bedemand man er bedst tjent med, kan være en svær opgave – særligt for pårørende, der ikke har erfaring på området. Hvilken bedemand du skal vælge, afhænger blandt andet af din økonomiske situation og dine konkrete ønsker for begravelsen.

Du skal desuden være opmærksom på, at det kan betyde en del fordele undersøge bedemænd udenfor Greve Strand – det vigtigste er naturligvis, at du finder en bedemand, der kan opfylde lige netop dine behov.

Desværre kan det ske, at man blot sammenligner priser på de lokale bedemænd, vælger den billigste og ender med et utilfredsstillende samarbejde, hvilket naturligvis er ærgerligt. Vi råder dig derfor til at ringe til en af vores rådgivere, der sidder klar til at hjælpe dig med at træffe den rigtige beslutning. Vi har med mere end 5.000 pårørende vurderet landets bedemænd indenfor service, kompetencer og pris og er derfor godt klædt på til at rådgive dig.

Fire gode råd

 1. Undgå at underskrive de forkerte papirer

  Hos bedemanden skal du underskrive en række papirer. Men hvis du underskriver de forkerte, risikerer du ikke at kunne komme ud af aftalen. Husk, at du altid hæfter personligt for omkostningerne.

 2. Undersøg mulighederne for tilskud

  Der findes mange former for tilskud, du kan få op til 26.646 kr. udbetalt. Ring og hør hvilke tilskud du har krav på.

 3. Tal med en erfaren ekspert og undgå dårlige oplevelser

  Mange pårørende brænder fingrene på dårlige bedemænd. Hos os får du gode råd og vejledning om begravelsen og valg af bedemand.

 4. Undgå prisfælder og spar op til 7.000 kr. på din bedemand

  Det er umuligt at gennemskue bedemændenes priser og mange ser billigere ud end de er. Ring og hør hvad en begravelse bør indeholde og koste.

 5. Bedemand Greve Strand - Niels

  Vil du have flere råd?

  Ring og få anbefalet en bedemand

  71 71 11 00

Ring og få anbefalet en godkendt bedemand

Spinner

Se hvem der synes godt om os

Alzheimersforeningen Børn, unge & sorg Hjerneskadeforeningen Parkinsonforeningen Danmarks lungeforening