Undgå at betale for meget hos bedemanden i Grænge

Vores erfaringer viser, at bedemænds priser kan variere med helt op til 7000 kr. – dette gør sig også gældende i Grænge. Det betyder med andre ord, at én bedemand kan forlange 20.000 kr. for præcist samme stykke arbejde som en anden bedemand kan udføre for blot 13.000 kr. Du skal altså være godt orienteret, så du ikke betaler en unødigt høj pris.

Du skal samtidig være opmærksom på, at udgifter til blomster, gravsten, gravsted og indrykning af dødsannonce med mere, opstår udover honoraret til selve bedemanden. Det betyder, at den samlede pris for en komplet begravelse ofte ender mellem 30.000 og 50.000 kr. Vi anbefaler dig at ringe til en af vores rådgivere, der er klar til at hjælpe dig – ganske gratis og uforpligtende naturligvis.

Se DR’s korte klip om Begravelsesguidens stifter Afspil

Hver uge tester vi landets bedemænd på pris og kvalitet. Du kan altid ringe til os på 71 71 11 00, så du ikke vælger en forkert bedemand.

Begravelsesguiden anbefaler selvfølgelig kun de bedemænd der lever op til statistiske pris- og kvalitetskrav, og som vi samarbejder med.

Din bedemand i Grænge

Når man som pårørende ikke har erfaring med at vælge bedemand, kan det hurtigt føles svært – dog er det af stor betydning at finde den rigtige bedemand. Begravelsesguiden har med mere end 5.000 pårørende vurderet landets bedemænd indenfor service, kompetencer og pris, så vi kan anbefale dig den bedste i Grænge og omegn.

Dine specielle ønsker for begravelsen er naturligvis vigtige, men også din økonomiske situation har noget at sige – det må dog frarådes blot at sammenligne priserne på diverse lokale bedemænd og vælge den billigste. Ikke alle bedemænd er lige kompetente og man kan desværre være uheldig at vælge en med et blakket ry i branchen, der ikke lever op til forventningerne.

Det kan desuden være en fordel at undersøge bedemænd udenfor Grænge, da disse kan vise sig at være bedre i lige netop din situation og oven i købet være billigere. Mange valgmuligheder kan dog gøre valget endnu sværere, men her er Begravelsesguiden klar til at rådgive dig, når du har brug for det.

Fire gode råd

 1. Undgå at underskrive de forkerte papirer

  Hos bedemanden skal du underskrive en række papirer. Men hvis du underskriver de forkerte, risikerer du ikke at kunne komme ud af aftalen. Husk, at du altid hæfter personligt for omkostningerne.

 2. Undersøg mulighederne for tilskud

  Der findes mange former for tilskud, du kan få op til 26.646 kr. udbetalt. Ring og hør hvilke tilskud du har krav på.

 3. Tal med en erfaren ekspert og undgå dårlige oplevelser

  Mange pårørende brænder fingrene på dårlige bedemænd. Hos os får du gode råd og vejledning om begravelsen og valg af bedemand.

 4. Undgå prisfælder og spar op til 7.000 kr. på din bedemand

  Det er umuligt at gennemskue bedemændenes priser og mange ser billigere ud end de er. Ring og hør hvad en begravelse bør indeholde og koste.

 5. Bedemand Grænge - Niels

  Vil du have flere råd?

  Ring og få anbefalet en bedemand

  71 71 11 00

Ring og få anbefalet en godkendt bedemand

Spinner

Se hvem der synes godt om os

Alzheimersforeningen Børn, unge & sorg Hjerneskadeforeningen Parkinsonforeningen Danmarks lungeforening