Blad Begravelsesguiden.dk

Undgå at betale for meget hos bedemanden i Gørløse

Priserne på bedemænd i Gørløse kan være meget forskellige - prisforskellen kan være helt op til 7000 kr. ifølge vores erfaringer. Det kan med andre ord betyde, at du kan risikere at skulle betale 20.000 kr. hos én bedemand, mens en anden kan udføre samme arbejde for blot 13.000 kr.

Udgifter til eksempelvis blomster, gravsten, gravplads, indrykning af dødsannonce med videre, må du ikke glemme at tage højde for. Med disse ekstra udgifter kan en komplet begravelse ende med mellem 30.000 og 50.000 kr. Afsked med afdøde er naturligvis vigtig, men kan også hurtigt blive unødigt dyr, hvis ikke du er opmærksom. Derfor anbefaler vi dig at ringe til en af vores rådgivere til en gratis og uforpligtende snak, så vi kan hjælpe med at finde den helt rigtige bedemand til dig.

Hvilken bedemand i Gørløse bør du vælge?

Det kan være svært og uoverskueligt at arrangere en begravelse. Ofte skal det gøres på kort tid og der er adskillige ting at tage stilling til, når man vil sikre den bedst mulige afsked med afdøde. Som pårørende uden erfaring på området, kan det være svært og tidskrævende at vurdere diverse bedemænd.

Det kan derfor være fristende blot at vælge den billigste bedemand i Gørløse, men dette kan desværre føre til et utilfredsstillende samarbejde, hvis ikke bedemanden lever op til forventningerne. Du kan imidlertid også undersøge bedemænd udenfor Gørløse, da det vigtigste naturligvis er at få opfyldt dine konkrete ønsker indenfor rammerne af din økonomiske situation og bedemændene udenbys kan være både bedre og billigere.

Det kan være svært at vælge bedemand, men dette er der heldigvis råd for. Sammen med over 5.000 pårørende har vi undersøgt landets bedemænd inden for service, kompetencer og pris. Dermed er vi altid klar til at hjælpe dig med at finde den bedst mulige bedemand.

  Fire gode råd

  Undgå at underskrive de forkerte papirer

  Hos bedemanden skal du underskrive en række papirer. Men hvis du underskriver de forkerte, risikerer du ikke at kunne komme ud af aftalen. Husk, at du altid hæfter personligt for omkostningerne.

  Undersøg mulighederne for tilskud

  Der findes mange former for tilskud, du kan få op til 26.646 kr. udbetalt. Ring og hør hvilke tilskud du har krav på.

  Tal med en erfaren ekspert og undgå dårlige oplevelser

  Mange pårørende brænder fingrene på dårlige bedemænd. Hos os får du gode råd og vejledning om begravelsen og valg af bedemand.

  Undgå prisfælder og spar op til 7.000 kr. på din bedemand

  Det er umuligt at gennemskue bedemændenes priser og mange ser billigere ud end de er. Ring og hør hvad en begravelse bør indeholde og koste.

  Vil du have flere råd?

  Ring og få anbefalet en bedemand

Find din by
Bedemand Gørløse - Niels Kristian

Ring til os og få
anbefalet en bedemand

71 71 11 00


Vi åbner kl. 8.00

Truspilot

Fremragende

Trustpilot logo

Se hvem der synes godt om os

Alzheimersforeningen Børn, unge & sorg Hjerneskadeforeningen Parkinsonforeningen Danmarks lungeforening