Undgå at betale for meget hos bedemanden i Gørlev

Priserne på bedemænd i Gørlev kan være vidt forskellige - prisforskellen kan faktisk være helt op til 7000 kr. ifølge vores erfaringer. Det kan dermed betyde, at du muligvis skal betale20.000 kr. hos én bedemand, mens en anden kan udføre det samme arbejde for blot 13.000 kr.

Udgifter til blomster, gravsten, gravplads, dødsannonce med videre, må du ikke glemme at tage højde for. Med disse ekstra udgifter kan en komplet begravelse nemt ende med at koste mellem 30.000 og 50.000 kr. Afsked med afdøde er naturligvis vigtig, men kan også hurtigt blive unødigt dyr, hvis du ikke er opmærksom. Derfor anbefaler vi dig at kontakte en af vores kompetente rådgivere til en gratis og uforpligtende snak, så vi kan hjælpe med at finde den helt rigtige bedemand til dig.

Se DR’s korte klip om Begravelsesguidens stifter Afspil

Hver uge tester vi landets bedemænd på pris og kvalitet. Du kan altid ringe til os på 71 71 11 00, så du ikke vælger en forkert bedemand.

Begravelsesguiden anbefaler selvfølgelig kun de bedemænd der lever op til statistiske pris- og kvalitetskrav, og som vi samarbejder med.

Hvilken bedemand i Gørlev bør du vælge?

Det kan være svært og uoverskueligt at skulle arrangere en begravelse. Ofte skal det gøres på kort tid og der er adskillige ting at tage stilling til, når man vil sikre den bedst mulige afsked med afdøde. Som pårørende uden erfaring på området, kan det være vanskeligt at vurdere diverse bedemænds kompetencer.

Det kan derfor være fristende blot at vælge den billigste bedemand i Gørlev, men det kan desværre føre til et utilfredsstillende samarbejde, hvis ikke bedemanden lever op til forventningerne. Du kan imidlertid også lede efter bedemænd udenfor Gørlev, da det vigtigste naturligvis er at få opfyldt dine særlige ønsker indenfor rammerne af din økonomiske situation og bedemændene udenbys kan være både bedre og billigere.

Det kan være svært at vælge bedemand, men dette er der heldigvis råd for. Sammen med over 5.000 pårørende har vi undersøgt landets bedemænd inden for service, kompetencer og pris. Dermed er vi altid klar til at hjælpe dig med at finde den bedst mulige bedemand.

Fire gode råd

 1. Undgå at underskrive de forkerte papirer

  Hos bedemanden skal du underskrive en række papirer. Men hvis du underskriver de forkerte, risikerer du ikke at kunne komme ud af aftalen. Husk, at du altid hæfter personligt for omkostningerne.

 2. Undersøg mulighederne for tilskud

  Der findes mange former for tilskud, du kan få op til 26.646 kr. udbetalt. Ring og hør hvilke tilskud du har krav på.

 3. Tal med en erfaren ekspert og undgå dårlige oplevelser

  Mange pårørende brænder fingrene på dårlige bedemænd. Hos os får du gode råd og vejledning om begravelsen og valg af bedemand.

 4. Undgå prisfælder og spar op til 7.000 kr. på din bedemand

  Det er umuligt at gennemskue bedemændenes priser og mange ser billigere ud end de er. Ring og hør hvad en begravelse bør indeholde og koste.

 5. Bedemand Gørlev - Niels

  Vil du have flere råd?

  Ring og få anbefalet en bedemand

  71 71 11 00

Ring og få anbefalet en godkendt bedemand

Spinner

Se hvem der synes godt om os

Alzheimersforeningen Børn, unge & sorg Hjerneskadeforeningen Parkinsonforeningen Danmarks lungeforening