Undgå at betale for meget hos bedemanden i Gjesing

Bedemænd kan have vidt forskellige priser, hvilket du skal være meget opmærksom på. Hvad den ene bedemand i Gjesing vil have 20.000 kr. for, kan den anden måske tilbyde dig til 13.000 kr. Begravelsesguidens erfaringer viser nemlig, at det ikke er urealistisk med en prisforskel på helt op til 7000 kr. selv i samme by. Det anbefales derfor at være godt orienteret, så begravelsen ikke bliver unødigt dyr.

Indrykning af dødsannonce, indkøb af blomster, gravsten, gravsted med videre, hører normalt ikke med i prisen til selve bedemanden – disse udgifter kommer dermed ved siden af. Du kan derfor regne med, at en komplet begravelse ender med at koste mellem 30.000 og 50.000 kr. Vi anbefaler dig i denne forbindelse at ringe til en af vores kompetente rådgivere til en gratis og uforpligtende snak om lige netop dine behov.

Se DR’s korte klip om Begravelsesguidens stifter Afspil

Hver uge tester vi landets bedemænd på pris og kvalitet. Du kan altid ringe til os på 71 71 11 00, så du ikke vælger en forkert bedemand.

Begravelsesguiden anbefaler selvfølgelig kun de bedemænd der lever op til statistiske pris- og kvalitetskrav, og som vi samarbejder med.

Din bedemand i Gjesing

Der er en lang række ting at tage stilling til i forbindelse med en begravelse, hvilket gør, at det for mange pårørende kan føles som en kompleks størrelse. Hvilken bedemand, der er bedst for dig, påvirkes naturligvis af dine konkrete ønsker samt din økonomiske situation.

Grundet manglende erfaring med at vælge bedemand, ender de fleste pårørende med blot at sammenligne priserne på diverse lokale bedemænd og vælge den billigste. Dette må dog frarådes, da ikke alle bedemænd er lige dygtige. Man kan desværre risikere at vælge en bedemand med et dårligt ry, der ikke lever op til forventningerne.

Det kan derimod være en god idé at undersøge bedemænd udenfor Gjesing, da disse kan vise sig at være både billigere og bedre for dig at samarbejde med. Vi forstår naturligvis, at det kan være en uoverskuelig opgave at vurdere og sammenligne mange bedemænd og deres tilbud, så vi er altid klar til at rådgive dig, når behovet opstår.

Vi har med mere end 5.000 pårørende vurderet landets bedemænd inden for pris, kompetencer og service, så vi kan sætte dig i forbindelse med den bedste mulige for dig.

Fire gode råd

 1. Undgå at underskrive de forkerte papirer

  Hos bedemanden skal du underskrive en række papirer. Men hvis du underskriver de forkerte, risikerer du ikke at kunne komme ud af aftalen. Husk, at du altid hæfter personligt for omkostningerne.

 2. Undersøg mulighederne for tilskud

  Der findes mange former for tilskud, du kan få op til 26.646 kr. udbetalt. Ring og hør hvilke tilskud du har krav på.

 3. Tal med en erfaren ekspert og undgå dårlige oplevelser

  Mange pårørende brænder fingrene på dårlige bedemænd. Hos os får du gode råd og vejledning om begravelsen og valg af bedemand.

 4. Undgå prisfælder og spar op til 7.000 kr. på din bedemand

  Det er umuligt at gennemskue bedemændenes priser og mange ser billigere ud end de er. Ring og hør hvad en begravelse bør indeholde og koste.

 5. Bedemand Gjesing - Niels

  Vil du have flere råd?

  Ring og få anbefalet en bedemand

  71 71 11 00

Ring og få anbefalet en godkendt bedemand

Spinner

Se hvem der synes godt om os

Alzheimersforeningen Børn, unge & sorg Hjerneskadeforeningen Parkinsonforeningen Danmarks lungeforening