Undgå at betale for meget hos bedemanden i Gilleleje

Du skal være bevidst om, at priserne på begravelsesforretningerne i Gilleleje kan variere temmelig meget. Dette kan betyde, at én bedemand tager 20.000 kr. for en begravelse eller bisættelse, mens en anden kun vil kræve 13.000 kr. til trods for, at de ligger et stenkast fra hinanden. Det vil altså sige, at du kan møde en prisforskel på hele 7.000 kr. i samme by.

Der er en række yderligere udgifter du ikke må glemme – det være sig til blomster, gravsten, gravplads,kiste eller urne, dødsannonce og særlige ønsker, hvilket betyder at en komplet begravelse kan lande i et prisleje mellem 30.000 og 50.000 kr. Det er vigtigt at tage en ordentlig afsked med afdøde, men det kan også blive unødvendigt dyrt, hvis du ikke er opmærksom – derfor anbefaler vi dig at kontakte en af vores dygtige rådgivere, inden du kontakter en lokal bedemand.

Se DR’s korte klip om Begravelsesguidens stifter Afspil

Hver uge tester vi landets bedemænd på pris og kvalitet. Du kan altid ringe til os på 71 71 11 00, så du ikke vælger en forkert bedemand.

Begravelsesguiden anbefaler selvfølgelig kun de bedemænd der lever op til statistiske pris- og kvalitetskrav, og som vi samarbejder med.

Din bedemand i Gilleleje

Ikke mange pårørende har den store erfaring med at planlægge en begravelse, og det kan være en vanskelig opgave i sig selv, da der er mange ting at tage stilling til.

Hvad du vil betale for begravelsen og dine specifikke ønsker i den forbindelse, er naturligvis vigtige overvejelser at have med i planlægningen. Det kan ikke anbefales at nøjes med at sammenligne priserne på de lokale bedemænd i Gilleleje og vælge den billigste, da bedemanden ikke nødvendigvis er den mest kvalificerede til din situation.

Det kan være fordelagtigt også at bruge bedemænd udenbys, da disse kan være både billigere og bedre for dig. Med de mange valgmuligheder og forskellige priser kan det dog virke vanskeligt at skulle vælge en bedemand, hvorfor vi tilbyder dig gratis rådgivning.

Begravelsesguiden har sammen med mere end 5.000 pårørende bedømt landets bedemænd ud fra service, kompetencer og pris, for at sikre dig det mest optimale samarbejde med en dygtig bedemand.

Fire gode råd

 1. Undgå at underskrive de forkerte papirer

  Hos bedemanden skal du underskrive en række papirer. Men hvis du underskriver de forkerte, risikerer du ikke at kunne komme ud af aftalen. Husk, at du altid hæfter personligt for omkostningerne.

 2. Undersøg mulighederne for tilskud

  Der findes mange former for tilskud, du kan få op til 26.646 kr. udbetalt. Ring og hør hvilke tilskud du har krav på.

 3. Tal med en erfaren ekspert og undgå dårlige oplevelser

  Mange pårørende brænder fingrene på dårlige bedemænd. Hos os får du gode råd og vejledning om begravelsen og valg af bedemand.

 4. Undgå prisfælder og spar op til 7.000 kr. på din bedemand

  Det er umuligt at gennemskue bedemændenes priser og mange ser billigere ud end de er. Ring og hør hvad en begravelse bør indeholde og koste.

 5. Bedemand Gilleleje - Niels

  Vil du have flere råd?

  Ring og få anbefalet en bedemand

  71 71 11 00

Ring og få anbefalet en godkendt bedemand

Spinner

Se hvem der synes godt om os

Alzheimersforeningen Børn, unge & sorg Hjerneskadeforeningen Parkinsonforeningen Danmarks lungeforening