Undgå at betale for meget hos bedemanden i Gandrup

Der kan være stor forskel i prisen på diverse bedemænd – vores erfaringer viser, at der selv i samme by, kan være en prisforskel på helt op til 7000 kr. Det vil med andre ord sige, at det ikke er helt ligegyldigt om du går ind til den første bedemand på gaden, der forlanger 20.000 kr., når bedemanden rundt om hjørnet måske kun vil have 13.000 kr. for samme ydelser.

I forlængelse af denne udgift til selve bedemanden, skal du regne med ekstra udgifter til indkøb af blomster, gravsten, gravsted, dødsannonce med videre, hvilket betyder, at en komplet begravelse hurtigt kan komme til at koste mellem 30.000 og 50.000 kr.
Vi anbefaler dig derfor at ringe til en af vores pålidelige rådgivere til en gratis og uforpligtende snak inden du kontakter en bedemand i Gandrup.

Se DR’s korte klip om Begravelsesguidens stifter Afspil

Hver uge tester vi landets bedemænd på pris og kvalitet. Du kan altid ringe til os på 71 71 11 00, så du ikke vælger en forkert bedemand.

Begravelsesguiden anbefaler selvfølgelig kun de bedemænd der lever op til statistiske pris- og kvalitetskrav, og som vi samarbejder med.

Din bedemand i Gandrup

De fleste pårørende har ikke erfaring med at arrangere en begravelse og det kan være en svær opgave i sig selv, da der er en lang række ting at tage stilling til. Din økonomiske situation og særlige ønsker for begravelsen, er naturligvis vigtige overvejelser at have med i planlægningen, hvorfor den rette bedemand er af stor betydning.

Det må desuden frarådes blot at indsamle og sammenligne priserne på de lokale bedemænd i Gandrup og vælge den billigste, da det kan føre til skuffende samarbejde, da ikke alle bedemænd er lige kompetente. Det kan imidlertid være en god idé også at undersøge bedemænd udenbys, da det vigtigste selvfølgelig er at finde den bedemand, der kan opfylde lige netop dine behov bedst.

Jo flere valgmuligheder der er, jo mere uoverskueligt kan det dog virke at beslutte sig - derfor tilbyder Begravelsesguiden dig gratis rådgivning til beslutningen.
Vi har med over 5.000 pårørende bedømt bedemænd i hele landet ud fra kriterier som service, kompetencer og pris, for at sikre dig den bedst mulige.

Fire gode råd

 1. Undgå at underskrive de forkerte papirer

  Hos bedemanden skal du underskrive en række papirer. Men hvis du underskriver de forkerte, risikerer du ikke at kunne komme ud af aftalen. Husk, at du altid hæfter personligt for omkostningerne.

 2. Undersøg mulighederne for tilskud

  Der findes mange former for tilskud, du kan få op til 26.646 kr. udbetalt. Ring og hør hvilke tilskud du har krav på.

 3. Tal med en erfaren ekspert og undgå dårlige oplevelser

  Mange pårørende brænder fingrene på dårlige bedemænd. Hos os får du gode råd og vejledning om begravelsen og valg af bedemand.

 4. Undgå prisfælder og spar op til 7.000 kr. på din bedemand

  Det er umuligt at gennemskue bedemændenes priser og mange ser billigere ud end de er. Ring og hør hvad en begravelse bør indeholde og koste.

 5. Bedemand Gandrup - Niels

  Vil du have flere råd?

  Ring og få anbefalet en bedemand

  71 71 11 00

Ring og få anbefalet en godkendt bedemand

Spinner

Se hvem der synes godt om os

Alzheimersforeningen Børn, unge & sorg Hjerneskadeforeningen Parkinsonforeningen Danmarks lungeforening