Undgå at betale for meget hos bedemanden i Galten-Skovby

Bedemænds priser i Galten-Skovby kan være meget forskellige - prisforskellen kan ifølge vores erfaringer være helt op til 7000 kr. Det kan altså betyde, at du hos én bedemand skal betale 20.000 kr. for en begravelse, mens en anden kan gøre det samme for 13.000 kr. Derfor anbefaler vi dig at være godt orienteret inden du kontakter en bedemand.

Udgifter til blomster, gravsten, gravplads, dødsannonce med videre, skal du huske at medregne, når du overvejer prisen. Med disse ekstra udgifter kan en komplet begravelse snildt ende i et prisleje mellem 30.000 og 50.000 kr. Begravelsen kan hurtigt blive unødigt dyr, hvis du ikke er opmærksom på hvilken bedemand du vælger. Derfor opfordrer vi dig til at kontakte en af vores kompetente rådgivere til en gratis og uforpligtende snak, så vi kan hjælpe med at finde den helt rigtige bedemand til dig.

Se DR’s korte klip om Begravelsesguidens stifter Afspil

Hvilken bedemand i Galten-Skovby skal du vælge?

En begravelse er ofte en kompliceret begivenhed at arrangere, da der er mange ting at tage højde for, når man vil sikre den bedst mulige afsked med afdøde. Som pårørende uden stor erfaring på området, kan det føles umuligt og tidskrævende at vurdere diverse bedemænds kompetencer. Det kan derfor være fristende blot at se på hvilken bedemand i Galten-Skovby, der er billigst, men det kan desværre føre til en dårlig oplevelse, hvis ikke bedemanden lever op til forventningerne.

Det kan være en god idé at undersøge bedemænd udenfor Galten-Skovby, da det vigtigste naturligvis er at få opfyldt dine unikke ønsker indenfor rammerne af din økonomiske situation.

Det kan føles som en vanskelig opgave at skulle vælge bedemand og derfor er vi altid klar til at rådgive dig – sammen med over 5.000 pårørende har vi vurderet landets bedemænd indenfor service, kompetencer og pris, hvorfor vi føler os klar til at hjælpe dig med at finde den bedst mulige.

Fire gode råd

  1. Undgå at underskrive de forkerte papirer

  Hos bedemanden skal du underskrive en række papirer. Men hvis du underskriver de forkerte, risikerer du ikke at kunne komme ud af aftalen. Husk, at du altid hæfter personligt for omkostningerne.

  2. Undersøg mulighederne for tilskud

  Der findes mange former for tilskud, du kan få op til 26.646 kr. udbetalt. Ring og hør hvilke tilskud du har krav på.

  3. Tal med en erfaren ekspert og undgå dårlige oplevelser

  Mange pårørende brænder fingrene på dårlige bedemænd. Hos os får du gode råd og vejledning om begravelsen og valg af bedemand.

  4. Undgå prisfælder og spar op til 7.000 kr. på din bedemand

  Det er umuligt at gennemskue bedemændenes priser og mange ser billigere ud end de er. Ring og hør hvad en begravelse bør indeholde og koste.

  Vil du have flere råd?

  Ring og få anbefalet en bedemand

  71 71 11 00

Ring og få anbefalet en godkendt bedemand

Se hvem der synes godt om os

Alzheimersforeningen Børn, unge & sorg Hjerneskadeforeningen Parkinsonforeningen Danmarks lungeforening
Niels

Ring til os og få
anbefalet en bedemand

Truspilot

Fremragende