Undgå at betale for meget hos bedemanden i Galten-Skovby og omegn

Selv i Galten-Skovby eller i byerne omkring, kan man møde store prisforskelle på bedemændene. Det er derfor vigtigt at være godt orienteret om hvad det koster at gå til bedemanden.

Udgifter til blomster, gravsten, gravplads, dødsannonce med videre, skal du huske at medregne, når du overvejer prisen. Med disse ekstra udgifter kan en komplet begravelse snildt ende i et prisleje mellem 30.000 og 50.000 kr. Begravelsen kan hurtigt blive unødigt dyr, hvis du ikke er opmærksom på hvilken bedemand du vælger. Derfor opfordrer vi dig til at kontakte en af vores kompetente rådgivere til en gratis og uforpligtende snak, så vi kan hjælpe med at finde den helt rigtige bedemand til dig.

Se DR’s korte klip om Begravelsesguidens stifter Afspil

Begravelsesguiden anbefaler selvfølgelig kun bedemænd der lever op til vores statistiske pris- og kvalitetskrav, og som vi samarbejder med.

Du kan altid ringe og høre, hvilke bedemænd vi anbefaler i Galten-Skovby og omegn på 78 72 16 00.

Hvilken bedemand i Galten-Skovby og omegn skal du vælge?

En begravelse er ofte en kompliceret begivenhed at arrangere, da der er mange ting at tage højde for, når man vil sikre den bedst mulige afsked med afdøde. Som pårørende uden stor erfaring på området, kan det føles umuligt og tidskrævende at vurdere diverse bedemænds kompetencer. Det kan derfor være fristende blot at se på hvilken bedemand i Galten-Skovby, der er billigst, men det kan desværre føre til en dårlig oplevelse, hvis ikke bedemanden lever op til forventningerne.

Det kan være en god idé også at undersøge bedemænd udenfor Galten-Skovby, da det vigtigste naturligvis er at få opfyldt dine unikke ønsker indenfor rammerne af din økonomiske situation.

Det kan føles som en vanskelig opgave at skulle vælge bedemand og derfor er vi altid klar til at rådgive dig – Vi har vurderet landets bedemænd indenfor service, kompetencer og pris, hvorfor vi føler os klar til at hjælpe dig med at finde den bedst mulige.

Fire gode råd

 1. Undgå at underskrive de forkerte papirer

  Hos bedemanden skal du underskrive en række papirer. Men hvis du underskriver de forkerte, risikerer du ikke at kunne komme ud af aftalen. Husk, at du altid hæfter personligt for omkostningerne.

 2. Undersøg mulighederne for tilskud

  Der findes mange former for tilskud, du kan få op til 28.284 kr. udbetalt. Ring og hør hvilke tilskud du har krav på.

 3. Tal med en erfaren ekspert og undgå dårlige oplevelser

  Hos os får du gode råd og vejledning om begravelsen og valg af bedemand, så du kan være tryg igennem hele forløbet.

 4. Ring og hør hvad en begravelse bør indeholde og koste

  Det kan føles umuligt at gennemskue bedemændenes priser og mange fremstår billigere end de egentlig er. Det er vigtigt at den pris du får passer til din situation.

 5. Bedemand Galten-Skovby - Niels

  Vil du have flere råd?

  Ring og få anbefalet en bedemand

  71 71 11 00

Ring og få anbefalet en godkendt bedemand

Spinner

Se hvem der synes godt om os

Alzheimersforeningen Hjerneskadeforeningen Parkinsonforeningen Danmarks lungeforening