Undgå at betale for meget hos bedemanden i Galten

Bedemænds priser i Galten kan være vidt forskellige - prisforskellen kan være helt op til 7000 kr. ifølge vores erfaringer. Det kan dermed betyde, at du hos én bedemand skal betale 20.000 kr. for en begravelse, mens en anden kan gøre nøjagtig det samme for 13.000 kr. Derfor anbefaler vi dig at være godt orienteret inden du kontakter en bedemand.

Udgifter til blomster, gravsten, gravplads, dødsannonce med videre, skal du huske at regne med, når du overvejer prisen. Med disse ekstra udgifter kan en komplet begravelse hurtigt ende med at koste et sted mellem 30.000 og 50.000 kr. Begravelsen kan nemt blive unødigt dyr, hvis du ikke er opmærksom på hvilken bedemand du vælger. Derfor opfordrer vi dig til at kontakte en af vores dygtige rådgivere til en gratis og uforpligtende snak, så vi kan hjælpe med at finde den helt rigtige bedemand til dig.

Se DR’s korte klip om Begravelsesguidens stifter Afspil

Hver uge tester vi landets bedemænd på pris og kvalitet. Du kan altid ringe til os på 71 71 11 00, så du ikke vælger en forkert bedemand.

Begravelsesguiden anbefaler selvfølgelig kun de bedemænd der lever op til statistiske pris- og kvalitetskrav, og som vi samarbejder med.

Hvilken bedemand i Galten skal du vælge?

En begravelse er ofte en kompliceret begivenhed at planlægge, da der er mange ting at tage højde for, når man vil sikre den bedst mulige afsked med afdøde. Som pårørende uden stor erfaring på området, kan det føles som en umulig og tidskrævende opgave at vurdere diverse bedemænds kompetencer. Det kan derfor være fristende blot at se på hvilken bedemand i Galten, der er billigst, men det kan desværre føre til en utilfredsstillende oplevelse, hvis ikke bedemanden lever op til forventningerne.

Du kan med fordel undersøge bedemænd udenfor Galten, da det vigtigste naturligvis er at få opfyldt dine særlige ønsker indenfor rammerne af din økonomiske situation.

Det kan føles som en vanskelig opgave at skulle vælge bedemand og derfor er vi altid klar til at hjælpe dig – sammen med over 5.000 pårørende har vi vurderet landets bedemænd indenfor service, kompetencer og pris, hvorfor vi føler os klar til at hjælpe dig med at finde en kompetent bedemand til dig.

Fire gode råd

 1. Undgå at underskrive de forkerte papirer

  Hos bedemanden skal du underskrive en række papirer. Men hvis du underskriver de forkerte, risikerer du ikke at kunne komme ud af aftalen. Husk, at du altid hæfter personligt for omkostningerne.

 2. Undersøg mulighederne for tilskud

  Der findes mange former for tilskud, du kan få op til 26.646 kr. udbetalt. Ring og hør hvilke tilskud du har krav på.

 3. Tal med en erfaren ekspert og undgå dårlige oplevelser

  Mange pårørende brænder fingrene på dårlige bedemænd. Hos os får du gode råd og vejledning om begravelsen og valg af bedemand.

 4. Undgå prisfælder og spar op til 7.000 kr. på din bedemand

  Det er umuligt at gennemskue bedemændenes priser og mange ser billigere ud end de er. Ring og hør hvad en begravelse bør indeholde og koste.

 5. Bedemand Galten - Niels

  Vil du have flere råd?

  Ring og få anbefalet en bedemand

  71 71 11 00

Ring og få anbefalet en godkendt bedemand

Spinner

Se hvem der synes godt om os

Alzheimersforeningen Børn, unge & sorg Hjerneskadeforeningen Parkinsonforeningen Danmarks lungeforening