Undgå at betale for meget hos bedemanden i Gadbjerg

Du kan komme til at betale helt op i omegnen af 50.000 kr. for en bedemand i Gadbjerg, hvis du ikke undersøger forskellige bedemænd. Prisen kan nemlig variere med helt op til 7.000 kr. for den samme ydelse. Det kan desuden ofte betale sig, at benytte sig af en udenbys bedemand, som kan være både bedre og billigere.

Når du vælger en bedemand, bør du være særligt opmærksom på ekstra udgifter til blomster, gravsten, gravsted og dødsannoncer. En komplet begravelse er altså et dyrt arrangement. Men du kan undgå at betale overpris for en bedemand og det vil vi gerne hjælpe dig med. Derfor sidder vi altid klar til at finde den bedste løsning til dine behov.

Se DR’s korte klip om Begravelsesguidens stifter Afspil

Hver uge tester vi landets bedemænd på pris og kvalitet. Du kan altid ringe til os på 71 71 11 00, så du ikke vælger en forkert bedemand.

Begravelsesguiden anbefaler selvfølgelig kun de bedemænd der lever op til statistiske pris- og kvalitetskrav, og som vi samarbejder med.

Hvordan vælger jeg den rigtige bedemand?

Den rigtige bedemand afhænger af dine specifikke ønsker og din økonomiske situation. Der er altså flere vigtige elementer, når du sammenligner bedemænd. Derfor kan det være svært for en pårørende at have overblik over hvilken bedemand, der passer bedst til lige netop din situation.

Langt størstedelen af pårørende har ingen eller meget lidt erfaring med bedemænd. Derfor kan det være svært at vide hvilken bedemand, der vil kunne give den bedste service til dine behov. Hvis en bedemand ikke lever op til dine forventninger, opdages det som regel for sent og derfor er det en god idé at undersøge bedemandens ry forinden.

Derfor tilbyder vi gratis rådgivning, så du kan finde den helt rigtige bedemand i Gadbjerg.

Fire gode råd

 1. Undgå at underskrive de forkerte papirer

  Hos bedemanden skal du underskrive en række papirer. Men hvis du underskriver de forkerte, risikerer du ikke at kunne komme ud af aftalen. Husk, at du altid hæfter personligt for omkostningerne.

 2. Undersøg mulighederne for tilskud

  Der findes mange former for tilskud, du kan få op til 26.646 kr. udbetalt. Ring og hør hvilke tilskud du har krav på.

 3. Tal med en erfaren ekspert og undgå dårlige oplevelser

  Mange pårørende brænder fingrene på dårlige bedemænd. Hos os får du gode råd og vejledning om begravelsen og valg af bedemand.

 4. Undgå prisfælder og spar op til 7.000 kr. på din bedemand

  Det er umuligt at gennemskue bedemændenes priser og mange ser billigere ud end de er. Ring og hør hvad en begravelse bør indeholde og koste.

 5. Bedemand Gadbjerg - Niels

  Vil du have flere råd?

  Ring og få anbefalet en bedemand

  71 71 11 00

Ring og få anbefalet en godkendt bedemand

Spinner

Se hvem der synes godt om os

Alzheimersforeningen Børn, unge & sorg Hjerneskadeforeningen Parkinsonforeningen Danmarks lungeforening