Blad Begravelsesguiden.dk

Undgå at betale for meget hos bedemanden i Fynshav

Bedemænd kan have vidt forskellige priser – hvad den ene kræver 20.000 kr. for, kan en anden måske tilbyde dig til 13.000 kr. Med en prisforskel på hele 7000 kr. er det vigtigt, at du er godt orienteret, så begravelsen ikke bliver unødigt dyr.

Indkøb af blomster, gravsted, gravsten, indrykning af dødsannonce og hvad der ellers hører til en komplet begravelse, er udgifter, der kommer udover selve bedemanden. Du skal derfor ikke blive overrasket hvis begravelsen ender i et prisleje mellem 30.000 og 50.000 kr. Vores rådgivere sidder klar til at besvare dine spørgsmål og rådgive dig omkring valget af bedemand i Fynshav og omegn.

Hvilken bedemand i Fynshav skal du vælge?

En begravelse kan være en kompleks ting at skulle planlægge og de færreste pårørende har megen erfaring på området. Hvilken bedemand du skal vælge kommer naturligvis an på din økonomiske situation, specielle ønsker og hvad der er bedst til prisen.

Det kan virke som den nemmeste løsning blot at sammenligne priserne på de lokale bedemænd i Furesø og vælge den billigste, men dette kan desværre medføre at du, ganske udvidende, vælger en bedemand med et blakket ry. Det kan derfor være en fordel også at undersøge bedemænd udenfor Fynshav, da disse både kan være bedre, billigere og bedre i stand til at opfylde lige netop dine behov. Vælger man den forkerte bedemand, kan det medføre en skuffende oplevelse, der ikke kan gøres om – derfor kan det som pårørende føles som en svær opgave at tage på sig.

Derfor kan du altid ringe til Begravelsesguiden til gratis rådgivning – vi er her for at hjælpe dig. Sammen med over 5.000 pårørende har vi bedømt landets bedemænd på venlighed, kompetencer og pris, for at finde den bedemand der bedst passer til dig og din situation.

  Fire gode råd

  Undgå at underskrive de forkerte papirer

  Hos bedemanden skal du underskrive en række papirer. Men hvis du underskriver de forkerte, risikerer du ikke at kunne komme ud af aftalen. Husk, at du altid hæfter personligt for omkostningerne.

  Undersøg mulighederne for tilskud

  Der findes mange former for tilskud, du kan få op til 26.646 kr. udbetalt. Ring og hør hvilke tilskud du har krav på.

  Tal med en erfaren ekspert og undgå dårlige oplevelser

  Mange pårørende brænder fingrene på dårlige bedemænd. Hos os får du gode råd og vejledning om begravelsen og valg af bedemand.

  Undgå prisfælder og spar op til 7.000 kr. på din bedemand

  Det er umuligt at gennemskue bedemændenes priser og mange ser billigere ud end de er. Ring og hør hvad en begravelse bør indeholde og koste.

  Vil du have flere råd?

  Ring og få anbefalet en bedemand

Find din by
Bedemand Fynshav - Niels Kristian

Ring til os og få
anbefalet en bedemand

71 71 11 00


Vi åbner kl. 8.00

Truspilot

Fremragende

Trustpilot logo

Se hvem der synes godt om os

Alzheimersforeningen Børn, unge & sorg Hjerneskadeforeningen Parkinsonforeningen Danmarks lungeforening