Undgå at betale for meget hos bedemanden i Frølunde Fed og omegn

Vores erfaringer viser, at selv på lokalt plan kan der være betydelige prisforskelle på bedemænd. For ikke at betale en unødig høj pris for samme ydelser, opfordrer vi dig til at undersøge sagen godt.

Du skal derudover huske på, at der ofte opstår yderligere udgifter i form af blomster, gravsted, gravplads og dødsannonce. Du skal derfor ikke blive overrasket hvis en komplet begravelse kommer til at koste mellem 30.000 kr. og 50.000 kr. Med beløb i den størrelsesorden og så betydningsfuld en begivenhed, anbefaler vi dig at ringe til en af vores dygtige rådgivere til en gratis og uforpligtende snak, inden du træffer en beslutning.

Herunder kan du se DR’s korte klip om Begravelsesguidens stifter

Begravelsesguiden anbefaler selvfølgelig kun bedemænd der lever op til vores statistiske pris- og kvalitetskrav, og som vi samarbejder med.

Du kan altid ringe og høre, hvilke bedemænd vi anbefaler i Frølunde Fed og omegn på 71 71 11 00.

Dygtig bedemand i Frølunde Fed og omegn til en fornuftig pris

Der er mange ting at tage stilling til i forbindelse med en begravelse, hvilket gør det til en kompleks størrelse at planlægge. Det er ikke mange pårørende der har den store erfaring med at vurdere og vælge bedemænd – dette betyder, at de ofte blot sammenligner priserne på de lokale bedemænd og ringer til den billigste, men dette må vi fraråde. Man kan ganske uvidende komme til at vælge en bedemand der ikke er engageret og dermed ende med et skuffende samarbejde omkring begravelsen.

Du skal derfor vide, at der kan være fordele forbundet med at søge bedemænd udenfor Frølunde Fed, da disse kan være bedre til at opfylde dine særlige ønsker og samtidig også være billigere.

Det kan dog være vanskeligt at overskue en lang række bedemænd og vurdere deres forskellige tilbud – derfor er Begravelsesguiden klar til at hjælpe dig, når behovet opstår. Vi har vurderet landets bedemænd indenfor pris, service og kompetencer, så vi kan hjælpe med at finde den helt rigtige bedemand til dig.

Fire gode råd

 1. Undgå at underskrive de forkerte papirer

  Hos bedemanden skal du underskrive en række papirer. Men hvis du underskriver de forkerte, risikerer du ikke at kunne komme ud af aftalen. Husk, at du altid hæfter personligt for omkostningerne.

 2. Undersøg mulighederne for tilskud

  Der findes mange former for tilskud, du kan få op til 28.284 kr. udbetalt. Ring og hør hvilke tilskud du har krav på.

 3. Tal med en erfaren ekspert og undgå dårlige oplevelser

  Hos os får du gode råd og vejledning om begravelsen og valg af bedemand, så du kan være tryg igennem hele forløbet.

 4. Ring og hør hvad en begravelse bør indeholde og koste

  Det kan føles umuligt at gennemskue bedemændenes priser og mange fremstår billigere end de egentlig er. Det er vigtigt at den pris du får passer til din situation.

 5. Bedemand Frølunde Fed - Niels

  Vil du have flere råd?

  Ring og få anbefalet en bedemand

  71 71 11 00

Ring og få anbefalet en godkendt bedemand

Phone71 71 11 00
Spinner

Se hvem der synes godt om os

Alzheimersforeningen Hjerneskadeforeningen Parkinsonforeningen Danmarks lungeforening