Undgå at betale for meget hos bedemanden i Frederiksværk

Erfaring har vist os, at priserne på begravelsesforretninger og deres ydelser kan variere med op til 7.000 kr. Derfor kan en begravelse et sted kan koste 13.000 kr., hvor den et andet sted kan kost op imod 20.000 kr. Det kan derfor hurtigt vise sig at være smartere at vælge den rigtige bedemand for dig i fx Frederiksværk og omegn.

Ved en begravelse er der en række udgifter til bedemanden, som man skal beslutte sig for. Dette kan være gravsten, gravplads, dødsannoncer og blomster. Derfor kan en fuld begravelse hurtigt koste mellem 30.000 kr. og 50.000 kr. Vi vejleder derfor alle gratis ved at tage en uforpligtende snak med en rådgiver før man tager kontakt til sin lokale bedemand i Frederiksværk og omegn.

Se DR’s korte klip om Begravelsesguidens stifter Afspil

Hver uge tester vi landets bedemænd på pris og kvalitet. Du kan altid ringe til os på 71 71 11 00, så du ikke vælger en forkert bedemand.

Begravelsesguiden anbefaler selvfølgelig kun de bedemænd der lever op til statistiske pris- og kvalitetskrav, og som vi samarbejder med.

Hvilken bedemand bør du vælge i Frederiksværk?

Det er ikke altid nemt at vurdere, hvilken bedemand der passer bedst til ens ønsker, når man ikke har erfaring med begravelser. En begravelse kan være et stort arrangement at holde styr på uden erfaring. Herudover kan dine økonomiske overvejelser have betydning for dit endelige valg af bedemand til arrangementet.

Ofte har pårørende ikke erfaring med at arrangere begravelser og det kan derfor heller ikke anbefales selv at stå for indhentning af tilbud fra bedemændene, da disse kan være svære selv at sammenligne og vurdere. Derfor anbefaler vi at kontakte Begravelsesguiden, når man skal vælge bedemand i Frederiksværk og omegn. Dette anbefaler vi så man undgår, at man ellers først længere henne i processen opdager, at den valgte bedemand ikke lever op til forventningerne.

Vi ser at det desværre er mest normalt at bruge den lokale bedemand, som ligger placeret tættest på, hvor man bor også selvom den bedemand hverken behøver besidde den højeste kvalitet eller den bedste pris. Netop derfor har Begravelsesguiden sammen med mere end 5.000 pårørende vurderet landets bedemænd på 3 områder; venlighed, kompetencer og pris. Og vores rådgivere sidder derfor klar til at hjælpe dig når du skal vælge din næste bedemand i Frederiksværk og omegn.

Fire gode råd

 1. Undgå at underskrive de forkerte papirer

  Hos bedemanden skal du underskrive en række papirer. Men hvis du underskriver de forkerte, risikerer du ikke at kunne komme ud af aftalen. Husk, at du altid hæfter personligt for omkostningerne.

 2. Undersøg mulighederne for tilskud

  Der findes mange former for tilskud, du kan få op til 26.646 kr. udbetalt. Ring og hør hvilke tilskud du har krav på.

 3. Tal med en erfaren ekspert og undgå dårlige oplevelser

  Mange pårørende brænder fingrene på dårlige bedemænd. Hos os får du gode råd og vejledning om begravelsen og valg af bedemand.

 4. Undgå prisfælder og spar op til 7.000 kr. på din bedemand

  Det er umuligt at gennemskue bedemændenes priser og mange ser billigere ud end de er. Ring og hør hvad en begravelse bør indeholde og koste.

 5. Bedemand Frederiksværk - Niels

  Vil du have flere råd?

  Ring og få anbefalet en bedemand

  71 71 11 00

Ring og få anbefalet en godkendt bedemand

Spinner

Se hvem der synes godt om os

Alzheimersforeningen Børn, unge & sorg Hjerneskadeforeningen Parkinsonforeningen Danmarks lungeforening