Undgå at betale for meget hos bedemanden i Frederikssund

Det har vist sig, at priserne på bedemænd og deres opgaver kan variere med op til 7.000 kr. Det vil sige at en begravelse et sted kan koste en pris på omkring 13.000 kr., hvor den et andet sted kan koste op mod 20.000 kr. for samme service. Det kan derfor nemt betale sig at vælge den rigtige bedemand i Frederikssund og omegn.

Ved en begravelse er der en række udgifter til bedemanden, som man skal tænke over. Her kan nævnes gravsten, gravplads, dødsannoncer og blomster. En komplet begravelse derfor nemt løbe op i mellem 30.000 kr. og 50.000 kr. Vi råder derfor alle til at tage en uforpligtende snak med en rådgiver før man tager kontakt til sin lokale bedemand i Frederikssund.

Se DR’s korte klip om Begravelsesguidens stifter Afspil

Hver uge tester vi landets bedemænd på pris og kvalitet. Du kan altid ringe til os på 71 71 11 00, så du ikke vælger en forkert bedemand.

Begravelsesguiden anbefaler selvfølgelig kun de bedemænd der lever op til statistiske pris- og kvalitetskrav, og som vi samarbejder med.

Hvilken bedemand bør du vælge i Frederikssund?

Det er ikke altid nemt at vurdere, hvilken bedemand, der passer bedst til ens personlige behov eller hvilke muligheder der foreligger, når man skal opfylde afdødes sidste vilje. En begravelse kan være et uoverskueligt arrangement at holde styr på uden erfaring. Dine økonomiske overvejelser kan også have stor betydning for dine endelige ønsker til arrangementet.

Eftersom pårørende ofte ikke har erfaring med at arrangere begravelser kan det ikke anbefales selv at stå for indhentning af tilbud, da disse kan være svære selv at sammenligne og vurdere. Vi anbefaler derfor at kontakte Begravelsesguiden, når man skal vælge bedemand i Frederikssund. Ellers risikerer man at det ender med, at man først længere henne i processen opdager, at den valgte bedemand ikke lever op til ens personlige forventninger.

Det er desværre kotume at vælge den lokale bedemand, som ligger placeret tættest på ens bopæl også selvom den bedemand hverken behøver have den højeste kvalitet eller den bedste pris. Netop derfor har Begravelsesguiden sammen med mere end 5.000 pårørende vurderet landets bedemænd på 3 områder; venlighed, kompetencer og pris. Og vores rådgivere sidder derfor klar til at hjælpe dig når du skal vælge din næste bedemand i Frederikssund.

Fire gode råd

 1. Undgå at underskrive de forkerte papirer

  Hos bedemanden skal du underskrive en række papirer. Men hvis du underskriver de forkerte, risikerer du ikke at kunne komme ud af aftalen. Husk, at du altid hæfter personligt for omkostningerne.

 2. Undersøg mulighederne for tilskud

  Der findes mange former for tilskud, du kan få op til 26.646 kr. udbetalt. Ring og hør hvilke tilskud du har krav på.

 3. Tal med en erfaren ekspert og undgå dårlige oplevelser

  Mange pårørende brænder fingrene på dårlige bedemænd. Hos os får du gode råd og vejledning om begravelsen og valg af bedemand.

 4. Undgå prisfælder og spar op til 7.000 kr. på din bedemand

  Det er umuligt at gennemskue bedemændenes priser og mange ser billigere ud end de er. Ring og hør hvad en begravelse bør indeholde og koste.

 5. Bedemand Frederikssund - Niels

  Vil du have flere råd?

  Ring og få anbefalet en bedemand

  71 71 11 00

Ring og få anbefalet en godkendt bedemand

Spinner

Se hvem der synes godt om os

Alzheimersforeningen Børn, unge & sorg Hjerneskadeforeningen Parkinsonforeningen Danmarks lungeforening