Undgå at betale for meget hos bedemanden i Fraugde

Hvad en bedemand forlanger for sine ydelser kan være meget forskelligt – den ene kan måske tilbyde dig en pris på 13.000 kr., mens en anden få hundrede meter derfra, vil kunne kræve 20.000 kr. for præcist samme arbejde. En prisforskel på helt op til 7000 kr. i samme by er ikke uset, hvorfor du må være godt orienteret inden du vælger bedemand i Fraugde, der kan blive unødigt dyr.

Ved en komplet begravelse skal du huske på de ekstra udgifter, der kommer udover selve bedemanden. Typisk skal der købes blomster, gravsten, gravsted, indrykkes dødsannonce med videre, hvilket medfører, at prisen hurtigt kan ende i et prisleje mellem 30.000 og 50.000 kr. Vi anbefaler dig at ringe til en af vores dygtige rådgivere, så vi kan hjælpe med at finde den bedste bedemand til dig.

Se DR’s korte klip om Begravelsesguidens stifter Afspil

Hver uge tester vi landets bedemænd på pris og kvalitet. Du kan altid ringe til os på 71 71 11 00, så du ikke vælger en forkert bedemand.

Begravelsesguiden anbefaler selvfølgelig kun de bedemænd der lever op til statistiske pris- og kvalitetskrav, og som vi samarbejder med.

Hvilken bedemand i Fraugde er den rette for dig?

En begravelse er ofte en kompliceret begivenhed og der er mange ting at tage højde for, når man vil sikre den bedst mulige afsked med afdøde. Som pårørende uden stor erfaring på området, kan det føles som en uoverskuelig opgave at vurdere bedemænds kvalitet.

Det kan derfor være fristende blot at se på hvilken bedemand i Fraugde, der er billigst, men det kan desværre føre til en dårlig oplevelse, hvis ikke bedemanden lever op til forventningerne. Du kan imidlertid med fordel lede efter bedemænd udenfor Fraugde, da det vigtigste naturligvis er at få opfyldt dine særlige ønsker indenfor rammerne af din økonomiske situation.

Det kan virke vanskeligt at skulle vælge bedemand og derfor er vi altid klar til at hjælpe dig – vi har sammen med over 5.000 pårørende undersøgt landets bedemænd indenfor kvaliteter som service, kompetencer og pris og føler os dermed godt klædt på til at hjælpe dig.

Fire gode råd

 1. Undgå at underskrive de forkerte papirer

  Hos bedemanden skal du underskrive en række papirer. Men hvis du underskriver de forkerte, risikerer du ikke at kunne komme ud af aftalen. Husk, at du altid hæfter personligt for omkostningerne.

 2. Undersøg mulighederne for tilskud

  Der findes mange former for tilskud, du kan få op til 26.646 kr. udbetalt. Ring og hør hvilke tilskud du har krav på.

 3. Tal med en erfaren ekspert og undgå dårlige oplevelser

  Mange pårørende brænder fingrene på dårlige bedemænd. Hos os får du gode råd og vejledning om begravelsen og valg af bedemand.

 4. Undgå prisfælder og spar op til 7.000 kr. på din bedemand

  Det er umuligt at gennemskue bedemændenes priser og mange ser billigere ud end de er. Ring og hør hvad en begravelse bør indeholde og koste.

 5. Bedemand Fraugde - Niels

  Vil du have flere råd?

  Ring og få anbefalet en bedemand

  71 71 11 00

Ring og få anbefalet en godkendt bedemand

Spinner

Se hvem der synes godt om os

Alzheimersforeningen Børn, unge & sorg Hjerneskadeforeningen Parkinsonforeningen Danmarks lungeforening