Undgå at betale for meget hos bedemanden i Fjellerad

Der kan være store prisforskelle på bedemændene i Fjellerad og omegn – det viser sig nemlig, at en begravelse hos den ene bedemand kan koste 13.000 kr., mens den hos en anden bedemand sagtens kan koste 20.000 kr. Med en prisforskel på helt op til 7000 kr., er det vigtigt, at du er godt orienteret inden du vælger en bedemand, så begravelsen ikke bliver unødigt dyr.

Du skal desuden huske, at der formentlig opstår en række ekstra udgifter til eksempelvis køb af blomster, gravsten, gravsted og dødsannonce, hvilket ofte betyder, at en komplet begravelse kommer til at koste mellem 30.000 og 50.000 kr. Vi anbefaler dig derfor at ringe til en af vore dygtige rådgivere, der altid er klar til at hjælpe dig og besvare dine spørgsmål.

Se DR’s korte klip om Begravelsesguidens stifter Afspil

Hver uge tester vi landets bedemænd på pris og kvalitet. Du kan altid ringe til os på 71 71 11 00, så du ikke vælger en forkert bedemand.

Begravelsesguiden anbefaler selvfølgelig kun de bedemænd der lever op til statistiske pris- og kvalitetskrav, og som vi samarbejder med.

Den bedste bedemand i Fjellerad til din situation

Vi er naturligvis indforståede med, at det kan være en vanskelig opgave at vurdere diverse bedemænd – især hvis man ikke har megen erfaring med det. Hvilken bedemand der er bedst for dig, kommer selvfølgelig an på hvilke særlige ønsker du har og hvordan din økonomiske situation ser ud.

Det kan være yderst fristende blot at indsamle og sammenligne priserne på bedemændene i Fjellerad og vælge den billigste, men det kan desværre føre til et utilfredsstillende samarbejde. Det kan derimod være en god idé at kontakte bedemænd udenbys – disse kan være både bedre og billigere for dig at samarbejde med.

Det kan dog føles som en vanskelig opgave at skulle beslutte sig – især hvis man står overfor adskillige valgmuligheder. Derfor tilbyder vi dig gratis rådgivning, så du ender med den bedst mulige bedemand. Sammen med mere end 5.000 pårørende har vi vurderet landets bedemænd indenfor service, kompetencer og pris, så vi er godt klædt på til at hjælpe dig.

Fire gode råd

 1. Undgå at underskrive de forkerte papirer

  Hos bedemanden skal du underskrive en række papirer. Men hvis du underskriver de forkerte, risikerer du ikke at kunne komme ud af aftalen. Husk, at du altid hæfter personligt for omkostningerne.

 2. Undersøg mulighederne for tilskud

  Der findes mange former for tilskud, du kan få op til 26.646 kr. udbetalt. Ring og hør hvilke tilskud du har krav på.

 3. Tal med en erfaren ekspert og undgå dårlige oplevelser

  Mange pårørende brænder fingrene på dårlige bedemænd. Hos os får du gode råd og vejledning om begravelsen og valg af bedemand.

 4. Undgå prisfælder og spar op til 7.000 kr. på din bedemand

  Det er umuligt at gennemskue bedemændenes priser og mange ser billigere ud end de er. Ring og hør hvad en begravelse bør indeholde og koste.

 5. Bedemand Fjellerad - Niels

  Vil du have flere råd?

  Ring og få anbefalet en bedemand

  71 71 11 00

Ring og få anbefalet en godkendt bedemand

Spinner

Se hvem der synes godt om os

Alzheimersforeningen Børn, unge & sorg Hjerneskadeforeningen Parkinsonforeningen Danmarks lungeforening