Undgå at betale for meget hos bedemanden i Feldborg

Du kan komme ud for, at én bedemand i Feldborg kan give dig en pris på 13.000 kr., mens en anden kan finde på at forlange 20.000 kr. – dette til trods for, at de ligger i samme by og tilbyder præcist samme arbejde. Med en prisforskel på helt op til 7000 kr. skal du altså være opmærksom inden du beslutter dig for en bedemand, da der naturligvis ikke er nogen grund til, at begravelsen bliver unødigt dyr.

Ved en komplet begravelse, skal du være opmærksom på de ekstra udgifter, der typisk opstår – dette være sig til blomster, indrykning af dødsannonce, gravsten, gravsted med videre. Det vil ofte sige, at det endelige beløb ender et sted mellem 30.000 og 50.000 kr. Vi opfordrer dig til at ringe til en af vores hjælpsomme rådgivere til en gratis og uforpligtende snak inden du kontakter en bedemand.

Se DR’s korte klip om Begravelsesguidens stifter Afspil

Hver uge tester vi landets bedemænd på pris og kvalitet. Du kan altid ringe til os på 71 71 11 00, så du ikke vælger en forkert bedemand.

Begravelsesguiden anbefaler selvfølgelig kun de bedemænd der lever op til statistiske pris- og kvalitetskrav, og som vi samarbejder med.

Dygtig bedemand i Feldborg til en fair pris

Der kan være stor forskel på hvilke behov og ønsker man har i forbindelse med en begravelse og derfor er den rigtige bedemand for din nabo, ikke nødvendigvis den rigtige for dig. Din bedemand skal kunne opfylde dine unikke ønsker bedst muligt med det beløb du har til rådighed til begravelsen.

Det kan derfor ikke anbefales blot at indsamle og sammenligne priserne på de lokale bedemænd og vælge den billigste, da man uvidende kan komme til at vælge en bedemand med et blakket ry i branchen, hvilket kan føre til et skuffende samarbejde.

Det kan derimod være en fordel at lede efter bedemænd udenfor Feldborg - disse kan være bedre i lige netop din situation og oven i købet vise sig at være billigere. Det er de færreste pårørende, der har erfaring med at vælge bedemand og det kan derfor virke som en svær opgave. Derfor er Begravelsesguiden klar til at hjælpe dig med gratis rådgivning, så du kan få den bedst mulige bedemand.

Vi har med mere end 5.000 pårørende vurderet landets bedemænd indenfor service, kompetencer og pris, hvorfor vi er i stand til at hjælpe dig med at finde den helt rette bedemand i Feldborg og omegn.

Fire gode råd

 1. Undgå at underskrive de forkerte papirer

  Hos bedemanden skal du underskrive en række papirer. Men hvis du underskriver de forkerte, risikerer du ikke at kunne komme ud af aftalen. Husk, at du altid hæfter personligt for omkostningerne.

 2. Undersøg mulighederne for tilskud

  Der findes mange former for tilskud, du kan få op til 26.646 kr. udbetalt. Ring og hør hvilke tilskud du har krav på.

 3. Tal med en erfaren ekspert og undgå dårlige oplevelser

  Mange pårørende brænder fingrene på dårlige bedemænd. Hos os får du gode råd og vejledning om begravelsen og valg af bedemand.

 4. Undgå prisfælder og spar op til 7.000 kr. på din bedemand

  Det er umuligt at gennemskue bedemændenes priser og mange ser billigere ud end de er. Ring og hør hvad en begravelse bør indeholde og koste.

 5. Bedemand Feldborg - Niels

  Vil du have flere råd?

  Ring og få anbefalet en bedemand

  71 71 11 00

Ring og få anbefalet en godkendt bedemand

Spinner

Se hvem der synes godt om os

Alzheimersforeningen Børn, unge & sorg Hjerneskadeforeningen Parkinsonforeningen Danmarks lungeforening