Blad Begravelsesguiden.dk

Undgå at betale for meget hos bedemanden i Faxe

Du skal være opmærksom på, at bedemænds priser kan svinge med helt op til 7000 kr. – det vil med andre ord sige, at du hos én bedemand kan komme af med 20.000 kr., mens en anden kun vil forlange 13.000 kr. for samme arbejde. Du skal derfor være godt orienteret inden du beslutter dig for en bedemand.

Oveni denne pris til bedemanden kan du typisk forvente en række ekstra udgifter - dette eksempelvis indkøb af blomster, gravsten, gravsted, indrykning af dødsannonce med videre, hvilket betyder at en komplet begravelse ofte ender i et prisleje mellem 30.000 og 50.000 kr. Vi anbefaler dig at ringe til en af vores dygtige rådgivere til en uforpligtende snak om, hvilke behov du har i forbindelse med valget af bedemand i Faxe og omegn – ganske gratis naturligvis.

Din bedemand i Faxe

Vi har fuld forståelse for, at det kan være temmelig svært at vælge bedemand. De færreste pårørende har stået i situationen før og ender derfor med blot at sammenligne priserne på de lokale bedemænd og vælge den billigste, hvilket kan medføre, at valget falder på en bedemand med et dårligt ry i branchen.

Du skal imidlertid vide, at det kan være en fordel også at lede efter bedemænd udenbys, da disse kan vise sig at være både billigere og bedre for dig at samarbejde med.
Dine særlige ønsker for begravelsen samt din økonomiske situation, påvirker naturligvis hvilken bedemand i Faxe, der er mest optimal for dig, hvilket du naturligvis kan diskutere med vores rådgivere.

At vælge bedemand kan dog blive endnu mere uoverskueligt, når man står overfor en lang række valgmuligheder og tilbud, der er svære at sammenligne. Derfor har vi med mere end 5.000 pårørende vurderet landets bedemænd indenfor priser, kompetencer og service, så vi kan hjælpe dig bedst muligt.

  Fire gode råd

  Undgå at underskrive de forkerte papirer

  Hos bedemanden skal du underskrive en række papirer. Men hvis du underskriver de forkerte, risikerer du ikke at kunne komme ud af aftalen. Husk, at du altid hæfter personligt for omkostningerne.

  Undersøg mulighederne for tilskud

  Der findes mange former for tilskud, du kan få op til 26.646 kr. udbetalt. Ring og hør hvilke tilskud du har krav på.

  Tal med en erfaren ekspert og undgå dårlige oplevelser

  Mange pårørende brænder fingrene på dårlige bedemænd. Hos os får du gode råd og vejledning om begravelsen og valg af bedemand.

  Undgå prisfælder og spar op til 7.000 kr. på din bedemand

  Det er umuligt at gennemskue bedemændenes priser og mange ser billigere ud end de er. Ring og hør hvad en begravelse bør indeholde og koste.

  Vil du have flere råd?

  Ring og få anbefalet en bedemand

Find din by
Bedemand Faxe - Niels Kristian

Ring til os og få
anbefalet en bedemand

71 71 11 00


Vi åbner kl. 8.00

Truspilot

Fremragende

Trustpilot logo

Se hvem der synes godt om os

Alzheimersforeningen Børn, unge & sorg Hjerneskadeforeningen Parkinsonforeningen Danmarks lungeforening