Undgå at betale for meget hos bedemanden i Farum

Der kan være stor prisforskel på to bedemænds begravelsesforretninger i samme område – en prisforskel på op til 7.000 kr. Vi anbefaler derfor kraftigt, at du ikke bare vælger den første og bedste bedemand, men derimod lige tager dig lidt tid til at undersøge, hvad du har af muligheder i Farum. Er du blot en kende i tvivl, så ring til vores rådgivere, og få en snak om, hvilken bedemand der vil passe bedst til din konkrete situation. Yderligere kan vi hjælpe dig med valg af kiste eller urne, gravsten, blomster samt samler, hvis du ønsker dette.

Se DR’s korte klip om Begravelsesguidens stifter Afspil

Hver uge tester vi landets bedemænd på pris og kvalitet. Du kan altid ringe til os på 71 71 11 00, så du ikke vælger en forkert bedemand.

Begravelsesguiden anbefaler selvfølgelig kun de bedemænd der lever op til statistiske pris- og kvalitetskrav, og som vi samarbejder med.

Hvilken bedemand passer bedst til dig?

En begravelse er en kompleks størrelse, og derfor kan det være svært at vide, hvilken bedemand der vil passe bedst til ens behov. Der er flere faktorer, der afgør, hvad der er den bedste løsning for dig. Blandt andet bør du overveje, hvad dit budget nogenlunde er, og om du har nogen specifikke ønsker.

Det er vigtigt at medtænke bedemandens omdømme, men eftersom mange er uerfarne i forhold til at skulle vælge en bedemand, er det noget, mange ikke tænker over. Du kan ende med at stå i en ubehagelig situation, hvis din bedemand ikke lever op til dine forventninger, da det i så fald ofte er for sent at gøre noget ved.

En rigtig god idé er at overveje, om en bedemand fra en anden by kunne være den rigtige løsning. I nogle tilfælde vil du både kunne spare penge, såvel som du vil kunne finde en bedemand, som kan opfylde dine ønsker mere tilfredsstillende. For mange efterladte kan det være et svært marked at gennemskue, og det har vi gjort noget ved.

Vi har nemlig i samvirke med mere end 5.000 pårørende lavet anmeldelser af bedemænd over hele landet, hvor vi har bedømt deres venlighed, kompetencer og pris. Er du i tvivl om, hvilken bedemand i Farum der vil kunne opfylde dine krav mest tilfredsstillende, så er du velkommen til at ringe til en af vores rådgivere, som vejleder dig helt gratis.

Fire gode råd

 1. Undgå at underskrive de forkerte papirer

  Hos bedemanden skal du underskrive en række papirer. Men hvis du underskriver de forkerte, risikerer du ikke at kunne komme ud af aftalen. Husk, at du altid hæfter personligt for omkostningerne.

 2. Undersøg mulighederne for tilskud

  Der findes mange former for tilskud, du kan få op til 26.646 kr. udbetalt. Ring og hør hvilke tilskud du har krav på.

 3. Tal med en erfaren ekspert og undgå dårlige oplevelser

  Mange pårørende brænder fingrene på dårlige bedemænd. Hos os får du gode råd og vejledning om begravelsen og valg af bedemand.

 4. Undgå prisfælder og spar op til 7.000 kr. på din bedemand

  Det er umuligt at gennemskue bedemændenes priser og mange ser billigere ud end de er. Ring og hør hvad en begravelse bør indeholde og koste.

 5. Bedemand Farum - Niels

  Vil du have flere råd?

  Ring og få anbefalet en bedemand

  71 71 11 00

Ring og få anbefalet en godkendt bedemand

Spinner

Se hvem der synes godt om os

Alzheimersforeningen Børn, unge & sorg Hjerneskadeforeningen Parkinsonforeningen Danmarks lungeforening