Undgå at betale for meget hos bedemanden i Eskebjerg

Prisen på en bedemand, kan være meget forskellig – den ene kan måske tilbyde dig en pris på 13.000 kr., mens den anden vil forlange 20.000 kr. for samme arbejde. Med en prisforskel på hele 7000 kr. i samme by, skal du være godt orienteret, når du vælger en bedemand i Eskebjerg, så det ikke bliver unødigt dyrt.

Ved en komplet begravelse, skal du også huske på de ekstra udgifter, der ofte kommer udover selve bedemanden. Typisk skal der købes blomster, gravsten, gravsted, indrykkes dødsannonce med videre, hvilket betyder at prisen formentlig ender et sted mellem 30.000 og 50.000 kr. Vi opfordrer dig derfor til at ringe til en af vores hjælpsomme rådgivere, som kan guide dig til den bedste bedemand i din situation.

Se DR’s korte klip om Begravelsesguidens stifter Afspil

Hver uge tester vi landets bedemænd på pris og kvalitet. Du kan altid ringe til os på 71 71 11 00, så du ikke vælger en forkert bedemand.

Begravelsesguiden anbefaler selvfølgelig kun de bedemænd der lever op til statistiske pris- og kvalitetskrav, og som vi samarbejder med.

Dygtige bedemænd i Eskebjerg til dig

Vi er naturligvis indforståede med, at det kan føles som en temmelig vanskelig opgave at bedømme og sammenligne diverse bedemænd – særligt hvis man ikke har megen erfaring på området. Hvilken bedemand der er bedst for dig, kommer selvfølgelig an på hvilke specifikke ønsker du har for begravelsen og hvordan din økonomiske situation ser ud.

Det kan virke fristende blot at indsamle og sammenligne priserne på de lokale bedemænd i Eskebjerg og vælge den billigste, men dette kan desværre føre til et utilfredsstillende samarbejde, der jo ikke kan gøres om. Det kan imidlertid være en god idé at undersøge bedemænd udenbys – disse kan være både bedre og billigere for dig.

Det kan dog føles vanskeligt at skulle beslutte sig – især hvis man står overfor mange valgmuligheder. Derfor tilbyder vi dig gratis rådgivning i denne forbindelse, så du ender med den bedst mulige bedemand. Sammen med mere end 5.000 pårørende har vi vurderet landets bedemænd indenfor service, kompetencer og pris, så vi er godt klædt på til at hjælpe dig.

Fire gode råd

 1. Undgå at underskrive de forkerte papirer

  Hos bedemanden skal du underskrive en række papirer. Men hvis du underskriver de forkerte, risikerer du ikke at kunne komme ud af aftalen. Husk, at du altid hæfter personligt for omkostningerne.

 2. Undersøg mulighederne for tilskud

  Der findes mange former for tilskud, du kan få op til 26.646 kr. udbetalt. Ring og hør hvilke tilskud du har krav på.

 3. Tal med en erfaren ekspert og undgå dårlige oplevelser

  Mange pårørende brænder fingrene på dårlige bedemænd. Hos os får du gode råd og vejledning om begravelsen og valg af bedemand.

 4. Undgå prisfælder og spar op til 7.000 kr. på din bedemand

  Det er umuligt at gennemskue bedemændenes priser og mange ser billigere ud end de er. Ring og hør hvad en begravelse bør indeholde og koste.

 5. Bedemand Eskebjerg - Niels

  Vil du have flere råd?

  Ring og få anbefalet en bedemand

  71 71 11 00

Ring og få anbefalet en godkendt bedemand

Spinner

Se hvem der synes godt om os

Alzheimersforeningen Børn, unge & sorg Hjerneskadeforeningen Parkinsonforeningen Danmarks lungeforening