Undgå at betale for meget hos bedemanden i Eskebjerg og omegn

Prisen på en bedemand, kan være meget varierende, og derfor skal du være godt orienteret, når du vælger en bedemand i Eskebjerg og omegn, så det ikke bliver unødigt dyrt.

Ved en komplet begravelse, skal du også huske på de ekstra udgifter, der ofte kommer udover selve bedemanden. Typisk skal der købes blomster, gravsten, gravsted, indrykkes dødsannonce med videre, hvilket betyder at prisen formentlig ender et sted mellem 30.000 og 50.000 kr. Vi opfordrer dig derfor til at ringe til en af vores hjælpsomme rådgivere, som kan guide dig til den bedste bedemand i din situation.

Se DR’s korte klip om Begravelsesguidens stifter Afspil

Begravelsesguiden anbefaler selvfølgelig kun bedemænd der lever op til vores statistiske pris- og kvalitetskrav, og som vi samarbejder med.

Du kan altid ringe og høre, hvilke bedemænd vi anbefaler i Eskebjerg og omegn på 78 72 16 00.

Dygtige bedemænd i Eskebjerg og omegn til dig

Vi er naturligvis indforståede med, at det kan føles som en temmelig vanskelig opgave at bedømme og sammenligne diverse bedemænd – særligt hvis man ikke har megen erfaring på området. Hvilken bedemand der er bedst for dig, kommer selvfølgelig an på hvilke specifikke ønsker du har for begravelsen og hvordan din økonomiske situation ser ud.

Det kan virke fristende blot at indsamle og sammenligne priserne på de lokale bedemænd i Eskebjerg og vælge den billigste, men dette kan desværre føre til et utilfredsstillende samarbejde, der jo ikke kan gøres om. Det kan imidlertid være en god idé også at undersøge bedemænd udenbys – disse kan være både bedre og billigere for dig.

Det kan dog føles vanskeligt at skulle beslutte sig – især hvis man står overfor mange valgmuligheder. Derfor tilbyder vi dig gratis rådgivning i denne forbindelse, så du ender med den bedst mulige bedemand.

Fire gode råd

 1. Undgå at underskrive de forkerte papirer

  Hos bedemanden skal du underskrive en række papirer. Men hvis du underskriver de forkerte, risikerer du ikke at kunne komme ud af aftalen. Husk, at du altid hæfter personligt for omkostningerne.

 2. Undersøg mulighederne for tilskud

  Der findes mange former for tilskud, du kan få op til 28.284 kr. udbetalt. Ring og hør hvilke tilskud du har krav på.

 3. Tal med en erfaren ekspert og undgå dårlige oplevelser

  Hos os får du gode råd og vejledning om begravelsen og valg af bedemand, så du kan være tryg igennem hele forløbet.

 4. Ring og hør hvad en begravelse bør indeholde og koste

  Det kan føles umuligt at gennemskue bedemændenes priser og mange fremstår billigere end de egentlig er. Det er vigtigt at den pris du får passer til din situation.

 5. Bedemand Eskebjerg - Niels

  Vil du have flere råd?

  Ring og få anbefalet en bedemand

  71 71 11 00

Ring og få anbefalet en godkendt bedemand

Spinner

Se hvem der synes godt om os

Alzheimersforeningen Hjerneskadeforeningen Parkinsonforeningen Danmarks lungeforening