Undgå at betale for meget hos bedemanden i Esbønderup

Hvad du skal betale for en bedemand, kan være meget forskelligt – den ene kan måske tilbyde dig en pris på 13.000 kr., mens den anden vil forlange 20.000 kr. for nøjagtigt samme arbejde. Med en prisforskel på hele 7000 kr. i samme by, skal du være godt orienteret, når du vælger en bedemand i Esbønderup.

I forbindelse med en komplet begravelse, skal du også være opmærksom på de ekstra udgifter, der ofte opstår udover selve bedemanden. Typisk skal der købes blomster, gravsten, gravsted, indrykkes dødsannonce og meget andet, hvilket betyder at prisen formodentlig ender et sted mellem 30.000 og 50.000 kr. Vi opfordrer dig derfor til at ringe til en af vores dygtige rådgivere, så vi kan guide dig til en kompetent bedemand.

Se DR’s korte klip om Begravelsesguidens stifter Afspil

Hver uge tester vi landets bedemænd på pris og kvalitet. Du kan altid ringe til os på 71 71 11 00, så du ikke vælger en forkert bedemand.

Begravelsesguiden anbefaler selvfølgelig kun de bedemænd der lever op til statistiske pris- og kvalitetskrav, og som vi samarbejder med.

Dygtige bedemænd i Esbønderup til dig

Vi er naturligvis indforståede med, at det kan føles som en svær opgave at vurdere diverse bedemænd – særligt hvis man ikke har megen erfaring med det. Hvilken bedemand der er bedst for dig, kommer selvfølgelig an på hvilke særlige ønsker du har og hvordan din økonomiske situation ser ud.

Det kan være fristende blot at sammenligne priserne på bedemændene i Esbønderup og vælge den billigste, men dette kan desværre føre til et utilfredsstillende samarbejde, der ikke kan gøres om. Det kan imidlertid være en fordel for dig at undersøge bedemænd udenbys – disse kan være både bedre og billigere for dig.

Det kan dog føles vanskeligt at skulle beslutte sig – især hvis man står overfor mange valgmuligheder. Derfor tilbyder vi dig gratis rådgivning i denne forbindelse, så du ender med den bedst mulige bedemand til din situation. Sammen med mere end 5.000 pårørende har vi vurderet landets bedemænd indenfor service, kompetencer og pris, så vi er godt klædt på til at hjælpe dig.

Fire gode råd

 1. Undgå at underskrive de forkerte papirer

  Hos bedemanden skal du underskrive en række papirer. Men hvis du underskriver de forkerte, risikerer du ikke at kunne komme ud af aftalen. Husk, at du altid hæfter personligt for omkostningerne.

 2. Undersøg mulighederne for tilskud

  Der findes mange former for tilskud, du kan få op til 26.646 kr. udbetalt. Ring og hør hvilke tilskud du har krav på.

 3. Tal med en erfaren ekspert og undgå dårlige oplevelser

  Mange pårørende brænder fingrene på dårlige bedemænd. Hos os får du gode råd og vejledning om begravelsen og valg af bedemand.

 4. Undgå prisfælder og spar op til 7.000 kr. på din bedemand

  Det er umuligt at gennemskue bedemændenes priser og mange ser billigere ud end de er. Ring og hør hvad en begravelse bør indeholde og koste.

 5. Bedemand Esbønderup - Niels

  Vil du have flere råd?

  Ring og få anbefalet en bedemand

  71 71 11 00

Ring og få anbefalet en godkendt bedemand

Spinner

Se hvem der synes godt om os

Alzheimersforeningen Børn, unge & sorg Hjerneskadeforeningen Parkinsonforeningen Danmarks lungeforening