Undgå at betale for meget hos bedemanden i Esbjerg

Det har vist sig, at priserne på bedemænd og deres ydelser kan variere med mange tusinde kroner. Derfor kan en begravelse hurtigt komme til at koste flere penge end, hvad der oprindeligt var tiltænkt. Dette kan ende i en dårlig oplevelse og det er derfor værd at kontakte Begravelsesguiden på forhånd.

Den begravelse der koster 19.000 kr. hos den ene bedemand, kan koste 12. 000 kr. hos en anden. Derfor vil vi her på Begravelsensguiden give dig et overblik over markedet for bedemænd i Esbjerg og hjælpe dig med at finde den rigtige bedemand til dig og den begravelse, du står med i hænderne. Yderligere kan vi hjælpe dig med valg af kiste eller urne, blomster samt samler, hvis du ønsker dette. Yderligere kan vi hjælpe dig med valg af kiste eller urne, gravsten, blomster samt samler, hvis du ønsker dette.

Når man er igang med at arrangere en begravelse, kommer der ofte uforudsete udgifter, så prisen nemt kommer op at koste mellem 30.000 kr. og 50.000 kr. Dertil kommer den endelige pris også an på, hvorvidt man er medlem af den danske folkekirke eller ej.
Derfor er det vigtigt, at man kigger flere muligheder igennem, inden man vælger.

Se DR’s korte klip om Begravelsesguidens stifter Afspil

Hvilken bedemand bør man benytte?

Det er umuligt for pårørende at vurdere hvilken bedemand, der er bedst til at dække ens behov. Det skyldes blandt andet, at en begravelse er en indviklet proces. Valget af bedemand afhænger af flere faktorer, så om din økonomiske situation, dine personlige præferencer og hvad der er bedst til prisen.

I de fleste tilfælde mangler de pårørende erfaring med at vælge bedemand, og indhenter ofte priser fra flere bedemænd, og vælger på den baggrund, uden at vide om bedemanden har en plettet fortid. Desværre opdager de fleste, først sent i forløbet, at bedemanden ikke lever op til aftalen, og når skaden er sket, er det for sent at gøre noget ved det.

Hvad kun de færreste er klar over er, at der kan være mange plusser ved at benytte en udenbys-bedemand, da disse ofte er både er bedre og billigere. Dog sidder den pårørende stadigvæk tilbage med en kæmpe udfordring; at skulle sammenligne forskellige bedemænd på pris og kvalitet.

Derfor rådgiver vi dig gratis, når du skal bestille en bedemand. Sammen med mere end 5.000 pårørende, har vi undersøgt landets bedemænd på venlighed, kompetencer og pris. Vores rådgivere sidder altid klar til at hjælpe dig med at finde den bedemand, som passer bedst til netop din situation.

Fire gode råd

  1. Undgå at underskrive de forkerte papirer

  Hos bedemanden skal du underskrive en række papirer. Men hvis du underskriver de forkerte, risikerer du ikke at kunne komme ud af aftalen. Husk, at du altid hæfter personligt for omkostningerne.

  2. Undersøg mulighederne for tilskud

  Der findes mange former for tilskud, du kan få op til 26.646 kr. udbetalt. Ring og hør hvilke tilskud du har krav på.

  3. Tal med en erfaren ekspert og undgå dårlige oplevelser

  Mange pårørende brænder fingrene på dårlige bedemænd. Hos os får du gode råd og vejledning om begravelsen og valg af bedemand.

  4. Undgå prisfælder og spar op til 7.000 kr. på din bedemand

  Det er umuligt at gennemskue bedemændenes priser og mange ser billigere ud end de er. Ring og hør hvad en begravelse bør indeholde og koste.

  Vil du have flere råd?

  Ring og få anbefalet en bedemand

  71 71 11 00

Ring og få anbefalet en godkendt bedemand

Se hvem der synes godt om os

Alzheimersforeningen Børn, unge & sorg Hjerneskadeforeningen Parkinsonforeningen Danmarks lungeforening
Niels

Ring til os og få
anbefalet en bedemand

Truspilot

Fremragende