Undgå at betale for meget hos bedemanden i Endrup

En ting du dog skal være særligt opmærksom på er prisen – i samme by kan bedemænd have prisforskelle på helt op til 7000 kr., hvilket altså betyder, at du hos den ene kan betale 13.000 kr., mens du hos den anden kan risikere at skulle betale 20.000 kr. for præcis samme arbejde. Det er derfor vigtigt, at du ikke blot vælger den første og bedste bedemand i Endrup du finder, da dette kan vise sig at blive en unødigt dyr beslutning.

Udover udgiften til bedemanden, opstår der typisk en række ekstra udgifter i forbindelse med indkøb af blomster, gravsten og gravsted samt indrykning af dødsannonce med videre - dette betyder ofte, at begravelsen ender med at koste mellem 30.000 og 50.000 kr. Begravelsesguidens dygtige rådgivere sidder klar til at besvare dine spørgsmål, når du har brug for det.

Se DR’s korte klip om Begravelsesguidens stifter Afspil

Hver uge tester vi landets bedemænd på pris og kvalitet. Du kan altid ringe til os på 71 71 11 00, så du ikke vælger en forkert bedemand.

Begravelsesguiden anbefaler selvfølgelig kun de bedemænd der lever op til statistiske pris- og kvalitetskrav, og som vi samarbejder med.

Din bedemand i Endrup

Når man som pårørende ikke har nogen særlig erfaring med at vælge bedemand, kan det hurtigt føles uoverskueligt – dog er det vigtigt at finde den helt rette bedemand. Begravelsesguiden har derfor med mere end 5.000 pårørende vurderet landets bedemænd indenfor service, kompetencer og pris, så vi kan anbefale dig den bedst mulige bedemand i Endrup til dine behov.

Dine særlige ønsker for begravelsen er naturligvis vigtige, men også din økonomiske situation spiller en væsentligt rolle – dog kan det ikke anbefales blot at sammenligne priserne på de lokale bedemænd og vælge den billigste. Ikke alle bedemænd er lige dygtige og man kan være uheldig at vælge en med et blakket ry i branchen, der ikke lever op til forventningerne.

Derimod kan det være en fordel at lede efter bedemænd udenfor Endrup, da disse kan vise sig at være bedre i lige netop din situation og oven i købet være billigere. Mange valgmuligheder kan dog gøre valget endnu sværere, men derfor er Begravelsesguiden klar til at rådgive dig.

Fire gode råd

 1. Undgå at underskrive de forkerte papirer

  Hos bedemanden skal du underskrive en række papirer. Men hvis du underskriver de forkerte, risikerer du ikke at kunne komme ud af aftalen. Husk, at du altid hæfter personligt for omkostningerne.

 2. Undersøg mulighederne for tilskud

  Der findes mange former for tilskud, du kan få op til 26.646 kr. udbetalt. Ring og hør hvilke tilskud du har krav på.

 3. Tal med en erfaren ekspert og undgå dårlige oplevelser

  Mange pårørende brænder fingrene på dårlige bedemænd. Hos os får du gode råd og vejledning om begravelsen og valg af bedemand.

 4. Undgå prisfælder og spar op til 7.000 kr. på din bedemand

  Det er umuligt at gennemskue bedemændenes priser og mange ser billigere ud end de er. Ring og hør hvad en begravelse bør indeholde og koste.

 5. Bedemand Endrup - Niels

  Vil du have flere råd?

  Ring og få anbefalet en bedemand

  71 71 11 00

Ring og få anbefalet en godkendt bedemand

Spinner

Se hvem der synes godt om os

Alzheimersforeningen Børn, unge & sorg Hjerneskadeforeningen Parkinsonforeningen Danmarks lungeforening