Undgå at betale for meget hos bedemanden i Egeskov

En ting du skal være yderst opmærksom på er prisen – selv i samme by kan bedemænd have prisforskelle på helt op til 7000 kr., hvilket altså betyder, at du hos den ene skal betale 13.000 kr., mens du hos den anden skal betale 20.000 kr. Det er altså vigtigt, at du ikke blot vælger den første og bedste bedemand i Egeskov du finder.

Udover prisen til selve bedemanden opstår der typisk ekstra udgifter ved indkøb af blomster, gravsten og gravsted samt indrykning af dødsannonce, såfremt du ønsker en komplet begravelse - dette betyder at prisen ofte ender mellem 30.000 og 50.000 kr. Begravelsesguidens dygtige rådgivere sidder klar til at rådgive dig, når beslutningen skal træffes.

Se DR’s korte klip om Begravelsesguidens stifter Afspil

Hver uge tester vi landets bedemænd på pris og kvalitet. Du kan altid ringe til os på 71 71 11 00, så du ikke vælger en forkert bedemand.

Begravelsesguiden anbefaler selvfølgelig kun de bedemænd der lever op til statistiske pris- og kvalitetskrav, og som vi samarbejder med.

Din bedemand i Egeskov

Hvilken bedemand, der er mest optimal for dig påvirkes blandet andet af dine særlige ønsker for begravelsen og din økonomiske situation. Det vigtigste er naturligvis, at dine ønsker bliver opfyldt bedst muligt til en rimelig pris, hvorfor det ikke kan anbefales blot at vælge den billigste bedemand, der nemlig ikke nødvendigvis er den bedste for dig.

I Egeskovs omegn kan du muligvis finde både bedre og billigere bedemænd, der kan opfylde dine behov, hvorfor disse ofte er værd at undersøge. Eftersom ikke alle bedemænd er lige kompetente er det en god idé at undersøge flere forskellige, men dette kan dog godt blive svært at overskue som pårørende uden stor erfaring på området.

Begravelsesguiden er af denne grund altid klar til at hjælpe med gratis rådgivning, så opgaven bliver lettere for dig. Vi har med mere end 5.000 pårørende vurderet landets bedemænd indenfor service, kompetencer og pris, så vi kan finde en kompetent bedemand i Egeskov til dig.

Fire gode råd

 1. Undgå at underskrive de forkerte papirer

  Hos bedemanden skal du underskrive en række papirer. Men hvis du underskriver de forkerte, risikerer du ikke at kunne komme ud af aftalen. Husk, at du altid hæfter personligt for omkostningerne.

 2. Undersøg mulighederne for tilskud

  Der findes mange former for tilskud, du kan få op til 26.646 kr. udbetalt. Ring og hør hvilke tilskud du har krav på.

 3. Tal med en erfaren ekspert og undgå dårlige oplevelser

  Mange pårørende brænder fingrene på dårlige bedemænd. Hos os får du gode råd og vejledning om begravelsen og valg af bedemand.

 4. Undgå prisfælder og spar op til 7.000 kr. på din bedemand

  Det er umuligt at gennemskue bedemændenes priser og mange ser billigere ud end de er. Ring og hør hvad en begravelse bør indeholde og koste.

 5. Bedemand Egeskov - Niels

  Vil du have flere råd?

  Ring og få anbefalet en bedemand

  71 71 11 00

Ring og få anbefalet en godkendt bedemand

Spinner

Se hvem der synes godt om os

Alzheimersforeningen Børn, unge & sorg Hjerneskadeforeningen Parkinsonforeningen Danmarks lungeforening