Undgå at betale for meget hos bedemanden i Egernsund

For de fleste pårørende kan det komme som en stor overraskelse, at der kan være store forskelle på bedemænds priser selv på lokalt plan – en prisforskel på hele 7000 kr. kan sagtens forekomme i samme by. Hvad den ene bedemand skal have 20.000 kr. for, kan den anden snildt tilbyde til 13.000 kr. Derfor er det naturligvis vigtigt at være opmærksom inden du vælger en bedemand i Egense, der nemt kan blive unødigt dyr.

De fleste pårørende vælger en komplet begravelse, hvilket også indebærer udgifter til blomster, gravsten, gravsted, indrykning af dødsannonce med videre, hvilket altså kommer udover prisen til selve bedemanden. Derfor kan den endelige pris ende i et prisleje mellem 30.000 og 50.000 kr. Vi anbefaler dig at ringe til en af vores dygtige rådgivere, der kan hjælpe med at træffe den rigtige beslutning for dig.

Se DR’s korte klip om Begravelsesguidens stifter Afspil

Hver uge tester vi landets bedemænd på pris og kvalitet. Du kan altid ringe til os på 71 71 11 00, så du ikke vælger en forkert bedemand.

Begravelsesguiden anbefaler selvfølgelig kun de bedemænd der lever op til statistiske pris- og kvalitetskrav, og som vi samarbejder med.

Din bedemand i Egernsund

Hvis du synes, at det er uoverskueligt at vurdere og sammenligne diverse bedemænd, er du ikke alene – de fleste pårørende har ingen erfaring på området, hvilket kan gøre det særdeles svært at håndtere. Din økonomiske situation og dine særlige ønsker for begravelsen har naturligvis stor indflydelse på, hvilken bedemand, der er bedst for dig og din situation, hvorfor du ikke blot skal vælge den første og bedste du kan finde.

Det anbefales derimod, at du også undersøger bedemænd udenfor Egernsund, da du muligvis kan finde bedemænd, der er både bedre og billigere for dig at samarbejde med her. Ved blot at vælge den billigste bedemand i Egernsund, risikerer du at ende med et skuffende samarbejde, der desværre ikke kan gøres om.

Vi har naturligvis fuld forståelse for, at det kan være vanskeligt at overskue de mange bedemænd og deres mange tilbud - derfor er Begravelsesguiden altid klar til at assistere dig. Vores rådgivning er ganske gratis og med over 5.000 pårørende har vi vurderet landets bedemænd indenfor kvalitet, service og pris, så vi er i stand til at anbefale dig en kompetent bedemand.

Fire gode råd

 1. Undgå at underskrive de forkerte papirer

  Hos bedemanden skal du underskrive en række papirer. Men hvis du underskriver de forkerte, risikerer du ikke at kunne komme ud af aftalen. Husk, at du altid hæfter personligt for omkostningerne.

 2. Undersøg mulighederne for tilskud

  Der findes mange former for tilskud, du kan få op til 26.646 kr. udbetalt. Ring og hør hvilke tilskud du har krav på.

 3. Tal med en erfaren ekspert og undgå dårlige oplevelser

  Mange pårørende brænder fingrene på dårlige bedemænd. Hos os får du gode råd og vejledning om begravelsen og valg af bedemand.

 4. Undgå prisfælder og spar op til 7.000 kr. på din bedemand

  Det er umuligt at gennemskue bedemændenes priser og mange ser billigere ud end de er. Ring og hør hvad en begravelse bør indeholde og koste.

 5. Bedemand Egernsund - Niels

  Vil du have flere råd?

  Ring og få anbefalet en bedemand

  71 71 11 00

Ring og få anbefalet en godkendt bedemand

Spinner

Se hvem der synes godt om os

Alzheimersforeningen Børn, unge & sorg Hjerneskadeforeningen Parkinsonforeningen Danmarks lungeforening