Undgå at betale for meget hos bedemanden i Dyreborg

Når du sammenligner diverse bedemænd i Dyreborg, vil det formentlig hurtigt gå op for dig, at priserne kan være ganske forskellige. Vores erfaringer viser, at en prisforskel på 7000 kr. ikke er urealistisk i samme by, hvilket betyder, at du risikerer at betale 20.000 kr. hos den ene bedemand, mens en anden kan tilbyde samme ydelser for 13.000 kr. Med så stor en prisforskel skal du være godt orienteret inden du kontakter en lokal bedemand, der kan være unødigt dyr.

For at give et mere retvisende billede af den endelige pris, skal indkøb af blomster, gravsten, gravsted og indrykning af dødsannonce med videre også medregnes - disse udgifter kommer udover selve bedemanden. Dette betyder ofte, at prisen for en komplet begravelse ender et sted mellem 30.000 og 50.000 kr. Vi anbefaler dig derfor at ringe til en af vores rådgivere, der kan rådgive dig – ganske gratis og uforpligtende naturligvis.

Se DR’s korte klip om Begravelsesguidens stifter Afspil

Hver uge tester vi landets bedemænd på pris og kvalitet. Du kan altid ringe til os på 71 71 11 00, så du ikke vælger en forkert bedemand.

Begravelsesguiden anbefaler selvfølgelig kun de bedemænd der lever op til statistiske pris- og kvalitetskrav, og som vi samarbejder med.

Dygtig bedemand i Dyreborg til en fair pris

Vi har fuld forståelse for, at det kan føles uoverkommeligt at vurdere mange forskellige bedemænd – særligt hvis man som pårørende ikke har prøvet det før. Hvilken bedemand der er bedst for dig, kommer naturligvis an på hvilke specielle ønsker du har og hvordan din økonomiske situation ser ud.

Det kan være fristende blot at sammenligne priserne på diverse lokale bedemænd i Dyreborg og vælge den billigste, men dette kan desværre føre til et samarbejde, der ikke lever op til dine forventninger. Det kan imidlertid være en fordel for dig at kontakte bedemænd udenbys – disse kan være både bedre og billigere for dig at samarbejde med.

Det kan være vanskeligt at beslutte sig – særligt hvis man står overfor mange valgmuligheder. Derfor tilbyder vi dig gratis rådgivning, så du ender med den bedst mulige bedemand. Med mere end 5.000 pårørende har vi vurderet landets bedemænd indenfor service, kompetencer og pris, så vi er godt klædt på til at hjælpe dig.

Fire gode råd

 1. Undgå at underskrive de forkerte papirer

  Hos bedemanden skal du underskrive en række papirer. Men hvis du underskriver de forkerte, risikerer du ikke at kunne komme ud af aftalen. Husk, at du altid hæfter personligt for omkostningerne.

 2. Undersøg mulighederne for tilskud

  Der findes mange former for tilskud, du kan få op til 26.646 kr. udbetalt. Ring og hør hvilke tilskud du har krav på.

 3. Tal med en erfaren ekspert og undgå dårlige oplevelser

  Mange pårørende brænder fingrene på dårlige bedemænd. Hos os får du gode råd og vejledning om begravelsen og valg af bedemand.

 4. Undgå prisfælder og spar op til 7.000 kr. på din bedemand

  Det er umuligt at gennemskue bedemændenes priser og mange ser billigere ud end de er. Ring og hør hvad en begravelse bør indeholde og koste.

 5. Bedemand Dyreborg - Niels

  Vil du have flere råd?

  Ring og få anbefalet en bedemand

  71 71 11 00

Ring og få anbefalet en godkendt bedemand

Spinner

Se hvem der synes godt om os

Alzheimersforeningen Børn, unge & sorg Hjerneskadeforeningen Parkinsonforeningen Danmarks lungeforening