Undgå at betale for meget hos bedemanden i Dråby

Priserne på bedemænd i Dråby kan være meget forskellige – vores erfaringer viser, at prisforskellen kan være på helt op til 7000 kr. Dette kan derfor betyde, at du hos én bedemand skal betale 20.000 kr. for en begravelse, mens en anden kan gøre nøjagtigt samme arbejde for 13.000 kr.

Herudover kommer udgifter til blomster, gravsten, gravplads, dødsannonce med videre, hvilket du ikke må glemme at tage højde for. Med disse ekstra udgifter kan en komplet begravelse hurtigt ende mellem 30.000 og 50.000 kr. Afsked med afdøde kan blive unødigt dyr, hvis ikke du er opmærksom. Vi anbefaler dig derfor at kontakte en af vores kompetente rådgivere til en gratis og uforpligtende snak om dine behov, så vi kan hjælpe dig til at vælge den rette bedemand.

Se DR’s korte klip om Begravelsesguidens stifter Afspil

Dygtig bedemand i Dråby til en fornuftig pris?

Hvem der er den rigtige bedemand i Dråby for dig, kommer an på hvem, der bedst kan opfylde dine særlige ønsker med det beløb du har sat af til begravelsen. Der er mange ting at tage stilling til, hvorfor en dygtig bedemand er vigtig.

Det kan imidlertid føles som om at opgaven er mere eller mindre uoverskuelig, men du er ikke alene om at have det sådan – mange pårørende ingen erfaring med at planlægge en begravelse og ikke mindst vælge bedemand, men der er heldigvis hjælp at hente. Begravelsesguiden har med mere end 5.000 pårørende vurderet landets bedemænd indenfor service, kompetencer og pris, så vi kan rådgive dig bedst muligt.

Vi anbefaler dig også at kontakte bedemænd udenfor Dråby – du skal nemlig være opmærksom på, at disse kan være både billigere, bedre og behageligere for dig at samarbejde med. Det må til gengæld frafrådes blot at vælge den billigste lokale bedemand man kan finde, da man uden at vide det, kan komme til at vælge en, der ikke lever op til forventningerne, hvilket normalt først opdages, når skaden er sket.

Det kan være svært som pårørende at skulle vurdere og sammenligne adskillige tilbud fra diverse bedemænd, men vores rådgivere er klar til at hjælpe dig og besvare dine spørgsmål, når du har brug for det.

Fire gode råd

  1. Undgå at underskrive de forkerte papirer

  Hos bedemanden skal du underskrive en række papirer. Men hvis du underskriver de forkerte, risikerer du ikke at kunne komme ud af aftalen. Husk, at du altid hæfter personligt for omkostningerne.

  2. Undersøg mulighederne for tilskud

  Der findes mange former for tilskud, du kan få op til 26.646 kr. udbetalt. Ring og hør hvilke tilskud du har krav på.

  3. Tal med en erfaren ekspert og undgå dårlige oplevelser

  Mange pårørende brænder fingrene på dårlige bedemænd. Hos os får du gode råd og vejledning om begravelsen og valg af bedemand.

  4. Undgå prisfælder og spar op til 7.000 kr. på din bedemand

  Det er umuligt at gennemskue bedemændenes priser og mange ser billigere ud end de er. Ring og hør hvad en begravelse bør indeholde og koste.

  Vil du have flere råd?

  Ring og få anbefalet en bedemand

  71 71 11 00

Ring og få anbefalet en godkendt bedemand

Se hvem der synes godt om os

Alzheimersforeningen Børn, unge & sorg Hjerneskadeforeningen Parkinsonforeningen Danmarks lungeforening
Niels

Ring til os og få
anbefalet en bedemand

Truspilot

Fremragende