Undgå at betale for meget hos bedemanden i Dall Villaby

Du kan sagtens risikere, at én bedemand i Dall Villaby tilbyder en pris på 13.000 kr., mens konkurrenten om hjørnet vil kræve 20.000 kr. for samme arbejde. Prisforskellen kan med andre ord være helt op til 7000 kr., hvorfor du skal tænke dig godt om inden du kontakter en bedemand.

I forbindelse med en komplet begravelse er det ikke kun bedemanden, der er udgifter forbundet med – oveni dennes pris kommer der eksempelvis indrykning af dødsannonce, indkøb af blomster samt gravsten og gravsted. Disse udgifter giver typisk en sammenlagt pris mellem 30.000 og 50.000 kr. Vi anbefaler dig at ringe til en af vores rådgivere, så vi kan hjælpe med at finde den bedste bedemand til dig.

Se DR’s korte klip om Begravelsesguidens stifter Afspil

Hver uge tester vi landets bedemænd på pris og kvalitet. Du kan altid ringe til os på 71 71 11 00, så du ikke vælger en forkert bedemand.

Begravelsesguiden anbefaler selvfølgelig kun de bedemænd der lever op til statistiske pris- og kvalitetskrav, og som vi samarbejder med.

Hvilken bedemand bør du vælge?

At skulle planlægge en begravelse og vurdere hvilken bedemand man er bedst tjent med, kan være en vanskelig opgave – særligt for pårørende, der ikke har meget erfaring på området. Hvilken bedemand du skal vælge afhænger blandt andet af din økonomiske situation, dine unikke ønsker og hvad der er bedst til prisen.

Du skal være opmærksom på at det er muligt og kan medføre en række fordele at kigge på bedemænd udenfor Dall Villaby – det er vigtigt, at du finder en bedemand, der kan opfylde netop dine behov bedst muligt.

Desværre kan det ske, at man blot sammenligner priser på de lokale bedemænd, vælger den billigste og ender med et utilfredsstillende og skuffende samarbejde, hvilket naturligvis er ærgerligt.

Vi råder dig derfor til at ringe til en af vore rådgivere, der sidder klar til at hjælpe dig med at træffe den rigtige beslutning. Vi har sammen med mere end 5.000 pårørende vurderet landets bedemænd på venlighed, kompetencer og pris og er derfor godt klædt på til at rådgive dig.

Fire gode råd

 1. Undgå at underskrive de forkerte papirer

  Hos bedemanden skal du underskrive en række papirer. Men hvis du underskriver de forkerte, risikerer du ikke at kunne komme ud af aftalen. Husk, at du altid hæfter personligt for omkostningerne.

 2. Undersøg mulighederne for tilskud

  Der findes mange former for tilskud, du kan få op til 26.646 kr. udbetalt. Ring og hør hvilke tilskud du har krav på.

 3. Tal med en erfaren ekspert og undgå dårlige oplevelser

  Mange pårørende brænder fingrene på dårlige bedemænd. Hos os får du gode råd og vejledning om begravelsen og valg af bedemand.

 4. Undgå prisfælder og spar op til 7.000 kr. på din bedemand

  Det er umuligt at gennemskue bedemændenes priser og mange ser billigere ud end de er. Ring og hør hvad en begravelse bør indeholde og koste.

 5. Bedemand Dall Villaby - Niels

  Vil du have flere råd?

  Ring og få anbefalet en bedemand

  71 71 11 00

Ring og få anbefalet en godkendt bedemand

Spinner

Se hvem der synes godt om os

Alzheimersforeningen Børn, unge & sorg Hjerneskadeforeningen Parkinsonforeningen Danmarks lungeforening