Undgå at betale for meget hos bedemanden i Bur

Som du vil kunne læse dig frem til her på siden, kan bedemænds priser variere temmelig meget – med helt op til 7000 kr. faktisk. Det kan dermed betyde, at én bedemand i Bur vil kræve 20.000 kr., mens en anden kun vil have 13.00 kr. Du skal derfor være meget opmærksom, selv på lokalt plan, så begravelsen ikke bliver dyrere end højst nødvendigt.

Udover disse udgifter til selve bedemanden opstår der typisk en række yderligere omkostninger ved indkøb af blomster, gravsted, gravsten, indrykning af dødsannonce med videre, hvilket kan løbe op i en pris mellem 30.000 og 50.000 kr. for en komplet begravelse. Vi opfordrer dig til at tage en snak med en af vores dygtige rådgivere inden du vælger bedemand – ganske gratis og uforpligtende naturligvis.

Se DR’s korte klip om Begravelsesguidens stifter Afspil

Hver uge tester vi landets bedemænd på pris og kvalitet. Du kan altid ringe til os på 71 71 11 00, så du ikke vælger en forkert bedemand.

Begravelsesguiden anbefaler selvfølgelig kun de bedemænd der lever op til statistiske pris- og kvalitetskrav, og som vi samarbejder med.

Din bedemand i Bur

Der er flere ting at tage stilling til, når man planlægger en begravelse, hvorfor det kan føles som en kompleks størrelse. Valget af bedemand påvirkes naturligvis af dine specielle ønsker og hvilket beløb du har til rådighed i denne forbindelse – derfor er den helt rigtige bedemand ganske væsentlig.

Grundet manglende erfaring med at vælge bedemand, ender en hel del pårørende med blot at indsamle og sammenligne priserne på de lokale bedemænd og ringe til den billigste. Dette kan dog være en dårlig idé, da ikke alle bedemænd er lige kompetente – man kan uvidende komme til at vælge en bedemand med et blakket ry, der ikke lever op til forventningerne.

Det må i denne forbindelse påpeges, at det kan være en fordel at lede efter bedemænd udenfor Bur, da det vigtigste naturligvis er, at du får dine ønsker opfyldt bedst muligt. Bedemændene udenbys kan samtidig vise sig at være både billigere og bedre for dig at samarbejde med.

Vi forstår, at det kan føles vanskeligt og tidskrævende at vurdere og sammenligne diverse bedemænd, hvorfor vi altid er klar til at rådgive dig. Vi har med mere end 5.000 pårørende vurderet landets bedemænd inden for pris, kompetencer og service, så vi kan sætte dig i forbindelse med den helt rigtige for dig.

Fire gode råd

 1. Undgå at underskrive de forkerte papirer

  Hos bedemanden skal du underskrive en række papirer. Men hvis du underskriver de forkerte, risikerer du ikke at kunne komme ud af aftalen. Husk, at du altid hæfter personligt for omkostningerne.

 2. Undersøg mulighederne for tilskud

  Der findes mange former for tilskud, du kan få op til 26.646 kr. udbetalt. Ring og hør hvilke tilskud du har krav på.

 3. Tal med en erfaren ekspert og undgå dårlige oplevelser

  Mange pårørende brænder fingrene på dårlige bedemænd. Hos os får du gode råd og vejledning om begravelsen og valg af bedemand.

 4. Undgå prisfælder og spar op til 7.000 kr. på din bedemand

  Det er umuligt at gennemskue bedemændenes priser og mange ser billigere ud end de er. Ring og hør hvad en begravelse bør indeholde og koste.

 5. Bedemand Bur - Niels

  Vil du have flere råd?

  Ring og få anbefalet en bedemand

  71 71 11 00

Ring og få anbefalet en godkendt bedemand

Spinner

Se hvem der synes godt om os

Alzheimersforeningen Børn, unge & sorg Hjerneskadeforeningen Parkinsonforeningen Danmarks lungeforening