Undgå at betale for meget hos bedemanden i Brylle

Du skal være opmærksom på, at priserne på bedemænd i Brylle kan være meget forskellige. Prisforskelle på helt op til 7000 kr. er ikke usandsynlige selv på lokalt plan - det kan med andre ord betyde, at én bedemand tager 20.000 kr. for en begravelse, mens en anden kan give dig en pris på 13.000 kr. for samme arbejde.

Der er en rækker ekstra udgifter du ikke må glemme at regne med – det være sig til indkøb af blomster, gravsten, gravplads, dine særlige ønsker, dødsannonce med videre. Disse ekstra udgifter kommer udover bedemanden og gør, at det endelige beløb kan ende i et prisleje mellem 30.000 og 50.000 kr. Hvis ikke du er opmærksom, kan begravelsen altså blive unødigt dyrt. Vi anbefaler dig derfor at ringe til en af vores rådgivere, så vi kan hjælpe dig med at finde den helt rigtige bedemand.

Se DR’s korte klip om Begravelsesguidens stifter Afspil

Hver uge tester vi landets bedemænd på pris og kvalitet. Du kan altid ringe til os på 71 71 11 00, så du ikke vælger en forkert bedemand.

Begravelsesguiden anbefaler selvfølgelig kun de bedemænd der lever op til statistiske pris- og kvalitetskrav, og som vi samarbejder med.

Din bedemand i Brylle

Det er de færreste pårørende, der har nogen særlig erfaring med at arrangere en begravelse og det kan derfor være en svær opgave i sig selv. Hvad du vil betale for begravelsen og dine specielle ønsker i den forbindelse, er naturligvis vigtige overvejelser at have med i valget af bedemand.

Det må frarådes blot at sammenligne priserne på diverse lokale bedemænd i Brylle og vælge den billigste, da det desværre kan føre til et utilfredsstillende samarbejde og en oplevelse, der ikke kan gøres om. Du skal imidlertid være opmærksom på, at det kan være en fordel også at lede efter bedemænd udenbys, da disse kan være både bedre, behageligere og billigere for dig at samarbejde med.

Med adskillige valgmuligheder kan det dog virke uoverskueligt at skulle vælge en bedemand, hvorfor vi tilbyder dig gratis rådgivning, når du har brug for det. Begravelsesguiden har med mere end 5.000 pårørende bedømt landets bedemænd ud fra service, kompetencer og pris, for at sikre dig det mest optimale samarbejde med den bedemand der bedst matcher dine behov.

Fire gode råd

 1. Undgå at underskrive de forkerte papirer

  Hos bedemanden skal du underskrive en række papirer. Men hvis du underskriver de forkerte, risikerer du ikke at kunne komme ud af aftalen. Husk, at du altid hæfter personligt for omkostningerne.

 2. Undersøg mulighederne for tilskud

  Der findes mange former for tilskud, du kan få op til 26.646 kr. udbetalt. Ring og hør hvilke tilskud du har krav på.

 3. Tal med en erfaren ekspert og undgå dårlige oplevelser

  Mange pårørende brænder fingrene på dårlige bedemænd. Hos os får du gode råd og vejledning om begravelsen og valg af bedemand.

 4. Undgå prisfælder og spar op til 7.000 kr. på din bedemand

  Det er umuligt at gennemskue bedemændenes priser og mange ser billigere ud end de er. Ring og hør hvad en begravelse bør indeholde og koste.

 5. Bedemand Brylle - Niels

  Vil du have flere råd?

  Ring og få anbefalet en bedemand

  71 71 11 00

Ring og få anbefalet en godkendt bedemand

Spinner

Se hvem der synes godt om os

Alzheimersforeningen Børn, unge & sorg Hjerneskadeforeningen Parkinsonforeningen Danmarks lungeforening