Undgå at betale for meget hos bedemanden i Brønderslev

Det har vist sig, at priserne på bedemænd og deres ydelser kan variere med mange tusinde kroner. Derfor kan en begravelse hurtigt komme til at koste flere penge end, hvad der oprindeligt var tiltænkt. Dette kan ende i en dårlig oplevelse og det er derfor værd at kontakte Begravelsesguiden på forhånd.

Ved en begravelse er der en række udgifter til bedemanden, som der skal tages højde for. Dette kan være gravsten, gravplads, kiste eller urne, dødsannoncer og blomster. En begravelse kan hurtigt koste mellem 30.000 kr. og 50.000 kr. Begravelsesguiden tilbyder derfor at tage en uforpligtende snak med dig før du tager kontakt til din lokale begravelsesforretning.

Se DR’s korte klip om Begravelsesguidens stifter Afspil

Hver uge tester vi landets bedemænd på pris og kvalitet. Du kan altid ringe til os på 71 71 11 00, så du ikke vælger en forkert bedemand.

Begravelsesguiden anbefaler selvfølgelig kun de bedemænd der lever op til statistiske pris- og kvalitetskrav, og som vi samarbejder med.

Hvilken bedemand bør du vælge I Brønderslev?

Det er ikke altid nemt at vurdere, hvilken bedemand der passer bedst til ens behov. En begravelse kan være et uoverskueligt arrangement at holde styr på, når man ikke har prøvet det tidligere. Økonomisk er der også stor forskel og det kan derfor have stor betydning for dine ønsker til arrangementet.

Da de fleste pårørende ofte ikke har erfaring med at arrangere begravelser, indhenter de ofte priser fra flere bedemænd, og vælger på den baggrund, uden at vide om bedemanden de vælger rent faktisk har et blakket ry. Derfor opdager de fleste, først sent i forløbet, at bedemanden ikke lever op til deres forventninger. Men når skaden er sket, er det desværre for sent at ændre bedemand.

Hvad kun de færreste er klar over er, at der kan være mange fordele ved at benytte en udenbys-bedemand. Dette skyldes, at de ofte er både bedre og billigere. Dog vil den pårørende altid sidde tilbage med den umulige opgave; at skulle sammenligne forskellige bedemænd på pris og kvalitet.

Derfor rådgiver vi dig gratis, når du skal vælge bedemand. Sammen med mere end 5.000 pårørende, har vi vurderet landets bedemænd på 3 områder; nemlig venlighed, kompetencer og pris. Vores rådgivere sidder klar ved telefonerne til at hjælpe dig med at vælge den bedemand, som passer bedst til din situation.

Fire gode råd

 1. Undgå at underskrive de forkerte papirer

  Hos bedemanden skal du underskrive en række papirer. Men hvis du underskriver de forkerte, risikerer du ikke at kunne komme ud af aftalen. Husk, at du altid hæfter personligt for omkostningerne.

 2. Undersøg mulighederne for tilskud

  Der findes mange former for tilskud, du kan få op til 26.646 kr. udbetalt. Ring og hør hvilke tilskud du har krav på.

 3. Tal med en erfaren ekspert og undgå dårlige oplevelser

  Mange pårørende brænder fingrene på dårlige bedemænd. Hos os får du gode råd og vejledning om begravelsen og valg af bedemand.

 4. Undgå prisfælder og spar op til 7.000 kr. på din bedemand

  Det er umuligt at gennemskue bedemændenes priser og mange ser billigere ud end de er. Ring og hør hvad en begravelse bør indeholde og koste.

 5. Bedemand Brønderslev - Niels

  Vil du have flere råd?

  Ring og få anbefalet en bedemand

  71 71 11 00

Ring og få anbefalet en godkendt bedemand

Spinner

Se hvem der synes godt om os

Alzheimersforeningen Børn, unge & sorg Hjerneskadeforeningen Parkinsonforeningen Danmarks lungeforening