Undgå at betale for meget hos bedemanden i Bredsten

Det er ingen hemmelighed, at bedemænds priser kan variere temmelig meget, men at der kan være en prisforskel på hele 7000 kr. i samme by, er det de færreste, der er klar over. Du kan dermed komme ud for, at én bedemand i Bredsten tager 13.000 kr. for en begravelse, mens en anden sagtens kan tage 20.000 kr. for nøjagtigt samme arbejde. Det er derfor vigtigt at være godt sat ind i sagen inden du vælger en bedemand.

Du skal være bevidst om, at indkøb af blomster, gravsten, gravsted, indrykning af dødsannonce med videre kommer udover prisen til selve bedemanden. Af denne grund kan en komplet begravelse hurtigt ende med at koste et sted mellem 30.000 og 50.000 kr. Vi anbefaler dig at ringe til en af vores dygtige rådgivere, der kan hjælpe dig på rette vej – ganske gratis og uforpligtende naturligvis.

Se DR’s korte klip om Begravelsesguidens stifter Afspil

Hver uge tester vi landets bedemænd på pris og kvalitet. Du kan altid ringe til os på 71 71 11 00, så du ikke vælger en forkert bedemand.

Begravelsesguiden anbefaler selvfølgelig kun de bedemænd der lever op til statistiske pris- og kvalitetskrav, og som vi samarbejder med.

Din bedemand i Bredsten

Der er mange ting at tage stilling til i forbindelse med en begravelse, hvilket gør at det for mange pårørende kan virke som en kompleks størrelse at arrangere. Hvilken bedemand, der er bedst for dig, påvirkes naturligvis af dine særlige ønsker samt din økonomiske situation.

Grundet manglende erfaring med at vælge bedemand, ender mange pårørende med blot at sammenligne priserne på de lokale bedemænd og kontakte den billigste. Dette må dog frarådes, da ikke alle bedemænd er lige kompetente – man kan desværre komme til at vælge en bedemand med et uheldigt ry i branchen, der ikke kan leve op til forventningerne – dette opdages typisk først når skaden er sket og ikke kan gøre om.

Derimod anbefaler vi dig at lede efter bedemænd udenfor Bredsten, da disse kan vise sig at være både billigere og bedre for dig at samarbejde med. Vi forstår naturligvis, at det kan føles uoverskueligt at skulle vurdere og sammenligne mange bedemænd, så vi er altid klar til at rådgive dig.

Vi har med mere end 5.000 pårørende vurderet landets bedemænd inden for pris, kompetencer og service, så vi kan sætte dig i forbindelse med den bedemand der bedst matcher dine behov.

Fire gode råd

 1. Undgå at underskrive de forkerte papirer

  Hos bedemanden skal du underskrive en række papirer. Men hvis du underskriver de forkerte, risikerer du ikke at kunne komme ud af aftalen. Husk, at du altid hæfter personligt for omkostningerne.

 2. Undersøg mulighederne for tilskud

  Der findes mange former for tilskud, du kan få op til 26.646 kr. udbetalt. Ring og hør hvilke tilskud du har krav på.

 3. Tal med en erfaren ekspert og undgå dårlige oplevelser

  Mange pårørende brænder fingrene på dårlige bedemænd. Hos os får du gode råd og vejledning om begravelsen og valg af bedemand.

 4. Undgå prisfælder og spar op til 7.000 kr. på din bedemand

  Det er umuligt at gennemskue bedemændenes priser og mange ser billigere ud end de er. Ring og hør hvad en begravelse bør indeholde og koste.

 5. Bedemand Bredsten - Niels

  Vil du have flere råd?

  Ring og få anbefalet en bedemand

  71 71 11 00

Ring og få anbefalet en godkendt bedemand

Spinner

Se hvem der synes godt om os

Alzheimersforeningen Børn, unge & sorg Hjerneskadeforeningen Parkinsonforeningen Danmarks lungeforening