Undgå at betale for meget hos bedemanden i Brædstrup

Bedemænd kan have meget varierende priser, hvilket du skal være ganske opmærksom på. I Brædstrup kan én bedemand eksempelvis have en pris på 20.000 kr., mens en anden kan udføre præcist samme arbejde for 13.000 kr. Med en prisforskel på helt op til 7000 kr., skal du være godt informeret inden du kontakter en bedemand, der kan være unødigt dyr.

Ved en komplet begravelse opstår der typisk en række yderligere udgifter til eksempelvis indkøb af blomster, gravsted, gravsted og indrykning af dødsannonce – disse ekstra omkostninger betyder ofte, at den endelige pris vil ende mellem 30.000 og 50.000 kr. Vi råder dig til at ringe til en af vores dygtige rådgivere, der altid er klar til at rådgive dig.

Se DR’s korte klip om Begravelsesguidens stifter Afspil

Hver uge tester vi landets bedemænd på pris og kvalitet. Du kan altid ringe til os på 71 71 11 00, så du ikke vælger en forkert bedemand.

Begravelsesguiden anbefaler selvfølgelig kun de bedemænd der lever op til statistiske pris- og kvalitetskrav, og som vi samarbejder med.

Dygtig bedemand i Brædstrup til en fair pris?

Vi har fuld forståelse for, at det kan føles svært at vælge bedemand. De fleste pårørende har ikke stået i situationen før og ender derfor med blot at sammenligne priserne på de lokale bedemænd, hvilket desværre kan medføre at valget falder på en bedemand med et blakket ry.

Du skal dog være opmærksom på, at det kan være en god idé også at lede efter bedemænd udenbys, da disse kan være både billigere og bedre for dig at samarbejde med.
Dine unikke ønsker for begravelsen samt din økonomiske situation, påvirker naturligvis hvilken bedemand i Brædstrup, der er bedst for dig, hvilket du kan diskutere med vores rådgivere.

At vælge bedemand kan dog blive endnu mere uoverskueligt, når man står overfor adskillige valgmuligheder, der er svære at sammenligne. Derfor har vi med mere end 5.000 pårørende vurderet landets bedemænd indenfor priser, kompetencer og service, så vi kan hjælpe dig bedst muligt.

Fire gode råd

 1. Undgå at underskrive de forkerte papirer

  Hos bedemanden skal du underskrive en række papirer. Men hvis du underskriver de forkerte, risikerer du ikke at kunne komme ud af aftalen. Husk, at du altid hæfter personligt for omkostningerne.

 2. Undersøg mulighederne for tilskud

  Der findes mange former for tilskud, du kan få op til 26.646 kr. udbetalt. Ring og hør hvilke tilskud du har krav på.

 3. Tal med en erfaren ekspert og undgå dårlige oplevelser

  Mange pårørende brænder fingrene på dårlige bedemænd. Hos os får du gode råd og vejledning om begravelsen og valg af bedemand.

 4. Undgå prisfælder og spar op til 7.000 kr. på din bedemand

  Det er umuligt at gennemskue bedemændenes priser og mange ser billigere ud end de er. Ring og hør hvad en begravelse bør indeholde og koste.

 5. Bedemand Brædstrup - Niels

  Vil du have flere råd?

  Ring og få anbefalet en bedemand

  71 71 11 00

Ring og få anbefalet en godkendt bedemand

Spinner

Se hvem der synes godt om os

Alzheimersforeningen Børn, unge & sorg Hjerneskadeforeningen Parkinsonforeningen Danmarks lungeforening