Undgå at betale for meget hos bedemanden i Bovrup

Priserne på bedemænd kan være meget vekslende, hvilket du hurtigt vil opdage her på siden. Hvad den ene bedemand i Bovrup forlanger 20.000 kr. for, kan en anden måske tilbyde dig til 13.000 kr. – vores erfaringer viser nemlig, at det ikke er unormalt med en prisforskel på helt op til 7000 kr. til trods for at bedemændene ligger et stenkast fra hinanden. Det anbefales derfor at være godt orienteret, så begravelsen ikke bliver unødigt dyr.

Indrykning af dødsannonce, indkøb af blomster, gravsten, gravsted med videre, hører typisk ikke med i prisen til bedemanden, hvilket du ikke må glemme at tage højde for. En komplet begravelse ender derfor typisk med at koste mellem 30.000 og 50.000 kr. Vi anbefaler dig at ringe til en af vores rådgivere til en uforpligtende snak om dine behov og ønsker – ganske gratis naturligvis.

Se DR’s korte klip om Begravelsesguidens stifter Afspil

Hver uge tester vi landets bedemænd på pris og kvalitet. Du kan altid ringe til os på 71 71 11 00, så du ikke vælger en forkert bedemand.

Begravelsesguiden anbefaler selvfølgelig kun de bedemænd der lever op til statistiske pris- og kvalitetskrav, og som vi samarbejder med.

Dygtig bedemand i Bovrup til en fair pris?

Det kan være en ganske svær opgave at vurdere, hvilken bedemand, der er bedst til situationen – særligt hvis man som pårørende ikke har prøvet det før. En begravelse er en kompleks størrelse, da der er mange ting at tage stilling til, hvilket blot understreger vigtigheden af den rette bedemand. Dit valg af bedemand påvirkes af dine unikke ønsker for begravelsen og hvor meget du ønsker at betale.

Selvom det kan virke nemt at sammenligne priserne på diverse lokale bedemænd i Bovrup og derefter vælge den billigste, kan det dog ikke anbefales – du kan uden at vide det vælge en bedemand med et uheldigt ry i branchen. Dette opdages typisk først, når det er for sent og samarbejdet kan ikke gøres om.

Det er derfor vigtigt, at du er opmærksom på, at det er muligt, og ofte fordelagtigt, at lede efter bedemænd udenbys – disse kan være både billigere og bedre i din situation.

Beslutningen omkring hvilken bedemand man skal vælge, kan dog virke endnu mere uoverskuelig, når man står overfor adskillige valgmuligheder – derfor kan du altid ringe til Begravelsesguiden, så vi kan rådgive dig. Sammen med mere end 5.000 pårørende har vi vurderet landets bedemænd indenfor service, kompetencer og pris, så vi kan hjælpe dig med at finde den helt rette bedemand.

Fire gode råd

 1. Undgå at underskrive de forkerte papirer

  Hos bedemanden skal du underskrive en række papirer. Men hvis du underskriver de forkerte, risikerer du ikke at kunne komme ud af aftalen. Husk, at du altid hæfter personligt for omkostningerne.

 2. Undersøg mulighederne for tilskud

  Der findes mange former for tilskud, du kan få op til 26.646 kr. udbetalt. Ring og hør hvilke tilskud du har krav på.

 3. Tal med en erfaren ekspert og undgå dårlige oplevelser

  Mange pårørende brænder fingrene på dårlige bedemænd. Hos os får du gode råd og vejledning om begravelsen og valg af bedemand.

 4. Undgå prisfælder og spar op til 7.000 kr. på din bedemand

  Det er umuligt at gennemskue bedemændenes priser og mange ser billigere ud end de er. Ring og hør hvad en begravelse bør indeholde og koste.

 5. Bedemand Bovrup - Niels

  Vil du have flere råd?

  Ring og få anbefalet en bedemand

  71 71 11 00

Ring og få anbefalet en godkendt bedemand

Spinner

Se hvem der synes godt om os

Alzheimersforeningen Børn, unge & sorg Hjerneskadeforeningen Parkinsonforeningen Danmarks lungeforening