Undgå at betale for meget hos bedemanden i Bogø By

I denne branche kan der være store prisforskelle bedemændene imellem – det er ikke urealistisk, at én bedemand forlanger 20.000 kr. for en begravelse, mens en anden kan tilbyde dig en pris på 13.000 kr. Med en prisforskel på helt op til 7000 kr., er det vigtigt at du er godt orienteret når du vælger bedemand i Bogø By, så begravelsen ikke bliver unødigt dyr.

I forbindelse med en komplet begravelse opstår der ofte en række ekstra udgifter udover bedemanden – dette til eksempelvis blomster, gravsten, gravsted og indrykning af dødsannonce. Sammenlagt giver dette typisk en pris mellem 30.000 og 50.000 kr. - alt afhængig af dine specifikke ønsker naturligvis. Du skal i denne forbindelse være opmærksom på, at vores dygtige rådgivere sidder klar til at hjælpe dig.

Se DR’s korte klip om Begravelsesguidens stifter Afspil

Hver uge tester vi landets bedemænd på pris og kvalitet. Du kan altid ringe til os på 71 71 11 00, så du ikke vælger en forkert bedemand.

Begravelsesguiden anbefaler selvfølgelig kun de bedemænd der lever op til statistiske pris- og kvalitetskrav, og som vi samarbejder med.

Dygtige bedemænd i Bogø By og omegn

I forbindelse med en begravelse er der mange ting at tage stilling til, hvilket gør det til en kompleks størrelse at planlægge. De fleste pårørende har ikke erfaring med at vurdere og vælge bedemænd – dette betyder, at de ofte blot sammenligner priserne på de lokale bedemænd og vælger den billigste, men det kan ikke anbefales. Selvom det virker fristende kan man ganske uvidende komme til at vælge en bedemand med et blakket ry i branchen, der ikke lever op til forventningerne.

Der kan være en række fordele forbundet med at lede efter bedemænd udenfor Bogø By - disse kan være bedre til at opfylde dine særlige ønsker og oven i købet vise sig at være billigere.

Det kan dog være svært at overskue adskillige bedemænd og vurdere deres tilbud – derfor er Begravelsesguiden klar til at rådgive dig, når du har brug for det. Med mere end 5.000 pårørende har vi vurderet landets bedemænd indenfor pris, service og kompetencer, så vi kan hjælpe med at finde den helt rette bedemand til dig.

Fire gode råd

 1. Undgå at underskrive de forkerte papirer

  Hos bedemanden skal du underskrive en række papirer. Men hvis du underskriver de forkerte, risikerer du ikke at kunne komme ud af aftalen. Husk, at du altid hæfter personligt for omkostningerne.

 2. Undersøg mulighederne for tilskud

  Der findes mange former for tilskud, du kan få op til 26.646 kr. udbetalt. Ring og hør hvilke tilskud du har krav på.

 3. Tal med en erfaren ekspert og undgå dårlige oplevelser

  Mange pårørende brænder fingrene på dårlige bedemænd. Hos os får du gode råd og vejledning om begravelsen og valg af bedemand.

 4. Undgå prisfælder og spar op til 7.000 kr. på din bedemand

  Det er umuligt at gennemskue bedemændenes priser og mange ser billigere ud end de er. Ring og hør hvad en begravelse bør indeholde og koste.

 5. Bedemand Bogø By - Niels

  Vil du have flere råd?

  Ring og få anbefalet en bedemand

  71 71 11 00

Ring og få anbefalet en godkendt bedemand

Spinner

Se hvem der synes godt om os

Alzheimersforeningen Børn, unge & sorg Hjerneskadeforeningen Parkinsonforeningen Danmarks lungeforening