Undgå at betale for meget hos bedemanden i Boeslunde

I denne branche kan der være store prisforskelle – det er ikke usandsynligt at én bedemand forlanger 20.000 kr., mens en anden kan tilbyde dig en pris på 13.000 kr. Med en forskel på helt op til 7000 kr., er det vigtigt at du er godt informeret når du vælger bedemand i Boeslunde, så begravelsen ikke bliver dyrere end nødvendigt.

Til en komplet begravelse opstår der ofte en række ekstra udgifter – dette til eksempelvis blomster, gravsten, gravsted og dødsannonce. Sammenlagt giver dette typisk en pris mellem 30.000 og 50.000 kr. - alt afhængig af dine ønsker. Du skal i denne forbindelse være opmærksom på, at vores rådgivere sidder klar til at hjælpe dig.

Se DR’s korte klip om Begravelsesguidens stifter Afspil

Hver uge tester vi landets bedemænd på pris og kvalitet. Du kan altid ringe til os på 71 71 11 00, så du ikke vælger en forkert bedemand.

Begravelsesguiden anbefaler selvfølgelig kun de bedemænd der lever op til statistiske pris- og kvalitetskrav, og som vi samarbejder med.

Dygtig bedemand i Boeslunde og omegn

I forbindelse med en begravelse er der adskillige ting at tage stilling til, hvilket gør det til en kompleks størrelse at planlægge. De fleste pårørende har ikke den store erfaring med at vurdere og vælge bedemænd – dette betyder at de ofte blot sammenligner priserne på de lokale bedemænd og vælger den billigste på baggrund af dette, men det kan ikke anbefales. Selvom det virker fristende kan man ganske uvidende komme til at vælge en bedemand med et blakket ry i branchen, der ikke lever op til forventningerne.

Der kan være en række fordele forbundet med at kontakte bedemænd udenfor Boeslunde - disse kan være bedre til at opfylde dine specielle ønsker og oven i købet vise sig at være billigere.

Det kan dog være svært at overskue mange forskellige bedemænd og vurdere diverse tilbud – derfor er Begravelsesguiden klar til at rådgive dig, når du har brug for det. Med mere end 5.000 pårørende har vi vurderet landets bedemænd indenfor pris, service og kompetencer, så vi kan hjælpe med at finde den helt rette bedemand til din situation.

Fire gode råd

 1. Undgå at underskrive de forkerte papirer

  Hos bedemanden skal du underskrive en række papirer. Men hvis du underskriver de forkerte, risikerer du ikke at kunne komme ud af aftalen. Husk, at du altid hæfter personligt for omkostningerne.

 2. Undersøg mulighederne for tilskud

  Der findes mange former for tilskud, du kan få op til 26.646 kr. udbetalt. Ring og hør hvilke tilskud du har krav på.

 3. Tal med en erfaren ekspert og undgå dårlige oplevelser

  Mange pårørende brænder fingrene på dårlige bedemænd. Hos os får du gode råd og vejledning om begravelsen og valg af bedemand.

 4. Undgå prisfælder og spar op til 7.000 kr. på din bedemand

  Det er umuligt at gennemskue bedemændenes priser og mange ser billigere ud end de er. Ring og hør hvad en begravelse bør indeholde og koste.

 5. Bedemand Boeslunde - Niels

  Vil du have flere råd?

  Ring og få anbefalet en bedemand

  71 71 11 00

Ring og få anbefalet en godkendt bedemand

Spinner

Se hvem der synes godt om os

Alzheimersforeningen Børn, unge & sorg Hjerneskadeforeningen Parkinsonforeningen Danmarks lungeforening