Undgå at betale for meget hos bedemanden i Børglum

Du skal være opmærksom på, at bedemænds priser i Børglum kan svinge temmelig meget. Prisforskellen kan være helt op til 7000 kr. og kan dermed betyde, at én bedemand forlanger 20.000 kr., mens en anden kun vil have 13.000 kr. for nøjagtigt samme arbejde.

Du skal yderligere være opmærksom på de ekstra udgifter, der opstår ud over selve bedemanden – det være sig udgifter til blomster, gravsten, gravplads, indrykning af dødsannonce med videre. Dette betyder, at en komplet begravelse hurtigt kan ende mellem 30.000 og 50.000 kr. Afsked med afdøde kan nemt blive unødigt dyr, hvis ikke du er opmærksom – derfor opfordrer vi dig til at ringe til en af vores kompetente rådgivere, så vi kan hjælpe med at finde den bedst mulige bedemand til dig.

Se DR’s korte klip om Begravelsesguidens stifter Afspil

Hver uge tester vi landets bedemænd på pris og kvalitet. Du kan altid ringe til os på 71 71 11 00, så du ikke vælger en forkert bedemand.

Begravelsesguiden anbefaler selvfølgelig kun de bedemænd der lever op til statistiske pris- og kvalitetskrav, og som vi samarbejder med.

Bedemanden til dig i Børglum

Hvilken bedemand, der er bedst i lige netop din situation, kan være svært at gennemskue – særligt hvis man som pårørende ikke har erfaring på området. Begravelsen skal naturligvis opfylde dine særlige ønsker indenfor rammerne af din økonomiske situation bedst muligt, hvorfor valget af bedemand er ganske vigtigt.

Sammenligner du blot priserne på de lokale de bedemænd i Børglum og vælger den billigste, kan du risikere at ende med en bedemand med et dårligt ry i branchen. Ikke alle bedemænd er lige kompetente og den forkerte kan betyde et utilfredsstillende samarbejde omkring begravelsen, der ikke kan gøres om.

Mange pårørende er ikke klar over, at det kan være fordelagtigt at undersøge bedemænd udenbys - disse kan være både billigere, bedre og behageligere for dig at samarbejde med.

Det kan føles som en mere eller mindre umulig og tidskrævende opgave at skulle vurdere flere forskellige bedemænd og deres tilbud – derfor rådgiver Begravelsesguiden dig gratis, når du har brug for det.

Med mere end 5.000 pårørende har vi vurderet landets bedemænd indenfor service, kompetencer og pris, så vi kan hjælpe dig med at finde den bedemand i Børglum og omegn, der bedst matcher dine behov.

Fire gode råd

 1. Undgå at underskrive de forkerte papirer

  Hos bedemanden skal du underskrive en række papirer. Men hvis du underskriver de forkerte, risikerer du ikke at kunne komme ud af aftalen. Husk, at du altid hæfter personligt for omkostningerne.

 2. Undersøg mulighederne for tilskud

  Der findes mange former for tilskud, du kan få op til 26.646 kr. udbetalt. Ring og hør hvilke tilskud du har krav på.

 3. Tal med en erfaren ekspert og undgå dårlige oplevelser

  Mange pårørende brænder fingrene på dårlige bedemænd. Hos os får du gode råd og vejledning om begravelsen og valg af bedemand.

 4. Undgå prisfælder og spar op til 7.000 kr. på din bedemand

  Det er umuligt at gennemskue bedemændenes priser og mange ser billigere ud end de er. Ring og hør hvad en begravelse bør indeholde og koste.

 5. Bedemand Børglum - Niels

  Vil du have flere råd?

  Ring og få anbefalet en bedemand

  71 71 11 00

Ring og få anbefalet en godkendt bedemand

Spinner

Se hvem der synes godt om os

Alzheimersforeningen Børn, unge & sorg Hjerneskadeforeningen Parkinsonforeningen Danmarks lungeforening