Undgå at betale for meget hos bedemanden i Bøjden

Der kan være væsentlige forskelle i priserne hos diverse bedemænd – selv på lokalt plan kan man hos én bedemand betale 20.000 kr., mens en anden bedemand på samme gade, kan tilbyde samme ydelser for 13.000 kr. Med en prisforskel på helt op til 7000 kr., er det vigtigt, at du er godt orienteret.

Når du arrangerer en komplet begravelse skal du huske på de ekstra udgifter, der typisk opstår udover selve bedemanden – eksempelvis ved indkøb af blomster, gravsted, gravsted, indrykning af dødsannonce og så videre. Du kan derfor forvente, at den endelige pris ender mellem 30.000 og 50.000 kr. Vi råder dig til at kontakte en af vores dygtige rådgivere inden du ringer til en bedemand i Bøjden - ganske gratis og uforpligtende.

Se DR’s korte klip om Begravelsesguidens stifter Afspil

Hver uge tester vi landets bedemænd på pris og kvalitet. Du kan altid ringe til os på 71 71 11 00, så du ikke vælger en forkert bedemand.

Begravelsesguiden anbefaler selvfølgelig kun de bedemænd der lever op til statistiske pris- og kvalitetskrav, og som vi samarbejder med.

Dygtig bedemand i Bøjden til en fornuftig pris?

En begravelse er en kompleks størrelse og hvis du som pårørende ikke har stået overfor opgaven at skulle vælge bedemand, kan det virke som en uoverskuelig opgave. Det vigtigste at huske på er, at bedemanden skal være i stand til at opfylde dine særlige ønsker for begravelsen indenfor rammerne af din økonomiske situation bedst muligt.

I denne forbindelse skal du være opmærksom på, at det kan være fordelagtigt at lede efter bedemænd udenfor Bøjden, da disse sagtens kan være bedre for dig at samarbejde med – også når det kommer til prisen.

Dog kan det være vanskeligt at overskue og sammenligne adskillige bedemænd – især hvis man har mange valgmuligheder. Af denne grund er Begravelsesguiden klar til at rådgive dig, så valget bliver lettere. Vi har med mere end 5.000 pårørende vurderet landets bedemænd indenfor service, kompetencer og pris, så vi kan guide dig bedst muligt.

Fire gode råd

 1. Undgå at underskrive de forkerte papirer

  Hos bedemanden skal du underskrive en række papirer. Men hvis du underskriver de forkerte, risikerer du ikke at kunne komme ud af aftalen. Husk, at du altid hæfter personligt for omkostningerne.

 2. Undersøg mulighederne for tilskud

  Der findes mange former for tilskud, du kan få op til 26.646 kr. udbetalt. Ring og hør hvilke tilskud du har krav på.

 3. Tal med en erfaren ekspert og undgå dårlige oplevelser

  Mange pårørende brænder fingrene på dårlige bedemænd. Hos os får du gode råd og vejledning om begravelsen og valg af bedemand.

 4. Undgå prisfælder og spar op til 7.000 kr. på din bedemand

  Det er umuligt at gennemskue bedemændenes priser og mange ser billigere ud end de er. Ring og hør hvad en begravelse bør indeholde og koste.

 5. Bedemand Bøjden - Niels

  Vil du have flere råd?

  Ring og få anbefalet en bedemand

  71 71 11 00

Ring og få anbefalet en godkendt bedemand

Spinner

Se hvem der synes godt om os

Alzheimersforeningen Børn, unge & sorg Hjerneskadeforeningen Parkinsonforeningen Danmarks lungeforening