Undgå at betale for meget hos bedemanden i Blommenslyst

Vores erfaringer viser, at bedemænd kan have prisforskelle på helt op til 7000 kr. – dette gør sig også gældende for bedemænd i Blommenslyst, hvorfor det er vigtigt, at du er godt informeret, så du ikke betaler mere end nødvendigt. Dette betyder altså, at én bedemand kan forlange 20.000 kr. for samme stykke arbejde som en anden bedemand kan udføre for 13.000 kr., hvilket du skal være opmærksom på.

Udgifter til indkøb af blomster, dødsannonce, gravsten og gravsted kommer udover betalingen til selve bedemanden, således at den samlede pris for en komplet begravelse ofte ender et sted mellem 30.000 og 50.000 kr. For at du får mest ud af dine penge og får det bedst mulige samarbejde omkring begravelsen, anbefaler vi dig at ringe til en af vores dygtige rådgivere til en snak om dine behov – ganske gratis og uforpligtende naturligvis.

Se DR’s korte klip om Begravelsesguidens stifter Afspil

Hver uge tester vi landets bedemænd på pris og kvalitet. Du kan altid ringe til os på 71 71 11 00, så du ikke vælger en forkert bedemand.

Begravelsesguiden anbefaler selvfølgelig kun de bedemænd der lever op til statistiske pris- og kvalitetskrav, og som vi samarbejder med.

Din bedemand i Blommenslyst

Hvilken bedemand der er den rette for dig, kommer an på hvilke unikke ønsker du har samt din økonomiske situation. Det kan i denne forbindelse være en fordel også at lede efter bedemænd udenfor Blommenslyst, da disse kan være både mere egnede og billigere for dig.

Selvom det virker fristende blot at sammenligne priserne på de lokale bedemand og vælge den billigste, kan dette dog ikke anbefales – du kan risikere at vælge en bedemand med et dårligt ry, hvilket desværre oftest først opdages, når det er for sent. 

Det kan virke svært og tidskrævende at skulle sætte sig ind i adskillige bedemænds tilbud og vurdere hvad der bedst kan betale sig. Derfor er Begravelsesguiden klar med gratis rådgivning til dig, når du har brug for det.

Med mere end 2000 pårørende har vi vurderet landets bedemænd indenfor kompetencer, pris og service, så vi er i stand til at finde kompetente bedemand til dig.

Fire gode råd

 1. Undgå at underskrive de forkerte papirer

  Hos bedemanden skal du underskrive en række papirer. Men hvis du underskriver de forkerte, risikerer du ikke at kunne komme ud af aftalen. Husk, at du altid hæfter personligt for omkostningerne.

 2. Undersøg mulighederne for tilskud

  Der findes mange former for tilskud, du kan få op til 26.646 kr. udbetalt. Ring og hør hvilke tilskud du har krav på.

 3. Tal med en erfaren ekspert og undgå dårlige oplevelser

  Mange pårørende brænder fingrene på dårlige bedemænd. Hos os får du gode råd og vejledning om begravelsen og valg af bedemand.

 4. Undgå prisfælder og spar op til 7.000 kr. på din bedemand

  Det er umuligt at gennemskue bedemændenes priser og mange ser billigere ud end de er. Ring og hør hvad en begravelse bør indeholde og koste.

 5. Bedemand Blommenslyst - Niels

  Vil du have flere råd?

  Ring og få anbefalet en bedemand

  71 71 11 00

Ring og få anbefalet en godkendt bedemand

Spinner

Se hvem der synes godt om os

Alzheimersforeningen Børn, unge & sorg Hjerneskadeforeningen Parkinsonforeningen Danmarks lungeforening