Blad Begravelsesguiden.dk

Undgå at betale for meget hos bedemanden i Blegind

Hvad en bedemand koster kan være meget forskelligt – så forskelligt, at du ikke skal blive overrasket over at se en prisforskel på helt op til 7000 kr. Det betyder med andre ord, at én bedemand i Blegind kan opkræve dig en pris på 20.000 kr., mens en anden kan gøre præcist samme arbejde for blot 13.000 kr. Det er derfor en god idé, at du er godt orienteret inden du træffer en beslutning, da begravelsen hurtigt kan blive dyrere end højst nødvendigt.

Hvis du skal arrangeres en komplet begravelse, skal du huske på en række ekstra udgifter, der typisk opstår i en sådan forbindelse. Der skal oftest købes blomster, gravsted, gravsten og indrykkes dødsannonce, hvorfor den totale pris nemt kan løbe op mellem 30.000 og 50.000 kr. For at du får mest ud af dine penge og den bedst mulige service, anbefaler vi dig at ringe til en af vores dygtige rådgivere, der kan hjælpe dig.

Din bedemand i Blegind

Har man, som de fleste pårørende, ikke den store erfaring med at vælge bedemand og planlægge en begravelse, kan det virke tidskrævende at skulle sammenligne diverse bedemænd. Dog må det frarådes blot at sammenligne priserne på de lokale bedemænd og vælge den billigste – du kan nemlig, ganske uvidende, komme til at kontakte en bedemand, der har et blakket ry i branchen.

Du skal imidlertid vide at det kan være en god idé også at lede efter bedemænd udenfor Blegind, da disse kan være bedre til at opfylde netop dine ønsker – oveni dette kan de også vise sig at være billigere, hvorfor der altså kan være en række fordele forbundet med at lede udenbys.

Det kan være en svær opgave at vurdere hvilken bedemand, der er den rette i din situation – både din økonomiske situation og dine særlige ønsker for begravelsen, er naturligvis vigtige at have med i tankerne, når du vælger bedemand.

De mange valgmuligheder kan dog gøre det endnu sværere at tage en beslutning, men Begravelsesguiden er klar til at rådgive dig, når du har brug for det. Vi har sammen med mere end 2000 pårørende vurderet landets bedemænd indenfor kompetencer, pris og service, så vi kan hjælpe dig.

  Fire gode råd

  Undgå at underskrive de forkerte papirer

  Hos bedemanden skal du underskrive en række papirer. Men hvis du underskriver de forkerte, risikerer du ikke at kunne komme ud af aftalen. Husk, at du altid hæfter personligt for omkostningerne.

  Undersøg mulighederne for tilskud

  Der findes mange former for tilskud, du kan få op til 26.646 kr. udbetalt. Ring og hør hvilke tilskud du har krav på.

  Tal med en erfaren ekspert og undgå dårlige oplevelser

  Mange pårørende brænder fingrene på dårlige bedemænd. Hos os får du gode råd og vejledning om begravelsen og valg af bedemand.

  Undgå prisfælder og spar op til 7.000 kr. på din bedemand

  Det er umuligt at gennemskue bedemændenes priser og mange ser billigere ud end de er. Ring og hør hvad en begravelse bør indeholde og koste.

  Vil du have flere råd?

  Ring og få anbefalet en bedemand

Find din by
Bedemand Blegind - Niels Kristian

Ring til os og få
anbefalet en bedemand

71 71 11 00


Vi åbner kl. 8.00

Truspilot

Fremragende

Trustpilot logo

Se hvem der synes godt om os

Alzheimersforeningen Børn, unge & sorg Hjerneskadeforeningen Parkinsonforeningen Danmarks lungeforening