Undgå at betale for meget hos bedemanden i Bjerndrup

Du kan sagtens opleve, at én bedemand i Bjerndrup koster 13.000 kr., mens konkurrenten længere nede ad gaden vil forlange 20.000 kr. for samme arbejde. Prisforskellen kan altså være helt op til 7000 kr. i samme by, hvorfor du skal være godt orienteret på forhånd.

I forbindelse med en komplet begravelse er det ikke kun bedemanden, der skal betales for – oveni dennes pris kommer der eksempelvis indrykning af dødsannonce, indkøb af blomster samt gravsten og gravsted, hvilket også koster penge. Alle disse udgifter giver typisk en totalpris mellem 30.000 og 50.000 kr. Vi opfordrer dig til at ringe til en af vores dygtige rådgivere, så vi kan hjælpe med at finde den bedste bedemand til dine behov.

Se DR’s korte klip om Begravelsesguidens stifter Afspil

Hver uge tester vi landets bedemænd på pris og kvalitet. Du kan altid ringe til os på 71 71 11 00, så du ikke vælger en forkert bedemand.

Begravelsesguiden anbefaler selvfølgelig kun de bedemænd der lever op til statistiske pris- og kvalitetskrav, og som vi samarbejder med.

Dygtig bedemand i Bjerndrup

Der kan være stor forskel på hvilke særlige behov man har i forbindelse med en begravelse og derfor er den rigtige bedemand for din nabo, ikke nødvendigvis den rigtige for dig. Din bedemand skal kunne opfylde dine unikke ønsker bedst muligt med det beløb du har til rådighed.

Det kan derfor ikke anbefales blot at sammenligne priserne på de lokale bedemænd og vælge den billigste muligt, da man uden at vide det kan risikere at vælge en med et dårligt ry i branchen, hvilket typisk først opdages, når skaden er sket.

Det kan imidlertid være en god idé at lede efter bedemænd udenfor Bjerndrup, da disse både kan være bedre til lige netop din situation og samtidig vise sig at være billigere. Det er de færreste pårørende, der har erfaring med at vælge bedemand og det kan derfor virke som en svær opgave. Derfor er Begravelsesguiden klar til at assistere dig med gratis rådgivning, så vi sammen kan finde frem til den bedst mulige bedemand i dit lokalområde.

Vi har med over 5.000 pårørende vurderet landets bedemænd indenfor service, kompetencer og pris, hvorfor vi er i stand til at hjælpe dig med at finde en dygtig bedemand i Bjerndrup og omegn.

Fire gode råd

 1. Undgå at underskrive de forkerte papirer

  Hos bedemanden skal du underskrive en række papirer. Men hvis du underskriver de forkerte, risikerer du ikke at kunne komme ud af aftalen. Husk, at du altid hæfter personligt for omkostningerne.

 2. Undersøg mulighederne for tilskud

  Der findes mange former for tilskud, du kan få op til 26.646 kr. udbetalt. Ring og hør hvilke tilskud du har krav på.

 3. Tal med en erfaren ekspert og undgå dårlige oplevelser

  Mange pårørende brænder fingrene på dårlige bedemænd. Hos os får du gode råd og vejledning om begravelsen og valg af bedemand.

 4. Undgå prisfælder og spar op til 7.000 kr. på din bedemand

  Det er umuligt at gennemskue bedemændenes priser og mange ser billigere ud end de er. Ring og hør hvad en begravelse bør indeholde og koste.

 5. Bedemand Bjerndrup - Niels

  Vil du have flere råd?

  Ring og få anbefalet en bedemand

  71 71 11 00

Ring og få anbefalet en godkendt bedemand

Spinner

Se hvem der synes godt om os

Alzheimersforeningen Børn, unge & sorg Hjerneskadeforeningen Parkinsonforeningen Danmarks lungeforening